sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Iltapalaksi juustoja ja oliiveja

 

Heippa & mukavaa sunnuntai-iltaa!

Täällä on ollut jo muutaman päivän aika kylmä ja on ollut kiva kaivaa esille lämpimät pipot 
sekä sukkahousut. Huivi pysyy kaulassa melkein vuoden ympäri ;), mutta nyt on ollut lämmin pipokin tarpeen korvia ja päätä lämmittämässä. Minulle iskee migreeni heti, jos en tuulisella tai kylmällä ilmalla käytä päähinettä. Inhottava tunne. :-/ Tytär näyttää nyt olevan "siinä iässä", että päähän ei laiteta mitään, mutta poika kyllä laittaa mielellään. En lähde nyt joka asiasta taistelemaan teinin kanssa, ehkä vielä ymmärtää, että lämmin pukeutuminen on vain järkevä asia. :) (Kun on teinejä perheessä, monesta asiasta saa olla keskustelemassa. :))


Kuvissa lauantai-illan iltapala ja oikein maukas sellainen. Katsoimme parit Vain elämää -jaksot ja Masked Singeriä myös. Ihan mukavaa viikonlopun rentoa oleilua.

Tänään olemme syöneet maukkaan brunssin ravintolassa ja käyneet pitkällä kävelyllä. Tytär kutsui myös ystäviään kylään ja nuoriso halusi leipoa. Ja kyllähän meidän keittiössä leipoa saa. Tosi kivaa, että viihtyvät meillä niin hyvin. Nämä samat neidit ovat meillä monta kertaa viikossa.


Mitä sinun viikonloppuun kuuluu?2 kommenttia:

 1. Onpas herkullisen näköinen iltapala 😋 Ihanaa nuorten yhdessä tekemistä kotona! Mikä sen mukavampaa ja turvallisempaa ❤️
  Meidän viikonloppu kului miehen sairastaessa flunssaa ja minä järjestelin jotain, kun aina huushålli tuntuu olevan mullin mallin. Laittelin hiukan joulujuttujakin esille, kun meillä on runsaan viikon päästä pikkujoulut ystäväpariskunnan kanssa ja nyt tosiaan on meidän vuoro järjestää.
  Olen nyt myös ig:ssa, hongisto maija. Tosin en paljon ole ehtinyt, mutta käy kurkkaamassa. Blogissakin on piiiiitkästä aikaa uusi postaus.
  Ihanaa keskiviikkoa sinne Saksaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmitus! Paranemisia sinne ja toivottavasti miehesi olo alkaa olla jo parempi. 🌹Hauskoja pikkujouluja teille ja pitääkin käydä kurkistamassa blogipostaus ja IG! Kivaa keskiviikkoa! 😊😊🕯️

   Poista