keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Vegaaninen aamupala kahdelle

 
Huomenta sinne kaikille! :)

Vegaaniaamupala on ihan yhtä helppo kuin se ei-vegaaninen. Kaurapuuron voi tehdä veteen ja tarjota 
marjojen kanssa, kaakaon voi juoma kauramaidolla ja leipäviipaleen päälle voi latoa salaattia ja kurkkua. Kutsuin hyvän ystävän kylään, kun emme olleet pitkään aikaan nähneet ja aamiaisen merkeissä oli mukava jutella rauhassa sekä vaihtaa kuulumiset. Kun olimme syöneet itsemme ähkyyn kävimme vielä ystäväni koiran kanssa lenkillä. :) Oikein ihana aamupäivä, tällaisia lisää kiitos! 

Minä olen jo lasten kanssa roudannut joulukoristelaatikot yläkertaan enkä malta odottaa joulukodin valmistumista! Olemme saamassa myös vieraita Suomessa sekä aiomme järjestää pienet juhlat entisille naapureillemme, joten onkin mukava laittaa koti jouluiseen asuun jo varhain. Juhlia ja vieraita odotellessa...


Ruokalistalla tällä kertaa:

- teetä, vettä sekä appelsiinimehua
-kaurajogurttia
- pensasmustikoita + erilaisia meloneja
- viinirypäleitä + banaania
- minikurkkua, paprikaa + kirsikkatomaatteja
- siemennäkkäriä + sämpylöitä
- kotitekoista hummusta + vegaanista levitettä


Mitä kuuluu sinun keskiviikkoon?4 kommenttia:

  1. Kuuluu +15° lämmintä ja yön sateen jälkeen aurinko paistaa. Ylihuomenna 11.11. on Martin päivä ja illan hämärtyessa lasten lyhtykulkueet, sitä ennen klo 11:11 karnevaalisesongin alkajaiset. Saharasta pukkaa lämpöä. Ajatella, että muinoin - 40 vuotta sitten - oli Martin päivänä lunta ja pakkasta täällä Reinin varrella Pfalzissakin. Ei ole vielä joulukoristeiden ja joulululaulujen aika. Pelargonit kukkivat hyvin kattoterassilla vaikka sade niitä vähän hakkasi. Perkaan homeiset lehdet ja kukat pois, niin kukkivat pitkään ja kestävät -5 asteen yöpakkasta.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa Martinpäivää sinulle ja mukavaa viikonloppua! 🍁🍁💛

    VastaaPoista