torstai 13. huhtikuuta 2023

Pääsiäinen ohi ja vappua odotellessa









Huomenta!

Onpa ollut hiljaista blogin puolella! Pahoitteluni siitä. On ollut kaikenlaista häslinkiä ja olimme reissun päällä pääsiäisenä. Minä ja mies olimme myös kipeinä pari päivää ja se vei aivan totaalisesti kaikki voimat. Eikä vieläkään tunnu, että olisin täysin terve. Epäilen, että saimme ruokamyrkytyksen, koska lapset ovat olleet ihan terveinä. Noh, ei tästä aiheesta enempää... Onneksi se huono olo on kuitenkin takanapäin.

Postauksen kuvitukseksi pari vanhempaa kuvaa. Eilen keräsin kaikki pääsiäiskoristeet pois. Pakkasin keraamiset koristeet nätisti takaisin neonvihreään muoviboksiin joka on meidän pääsiäislaatikko. Jokaisen koristeen ja kipposen ympärille tuli kerros talouspaperia tai kuplamuovia. (Ja ne samat muovit ja paperit käytetään tietenkin uudestaan.) Muoviboksi odottaa siivouskomeron nurkassa pääsiäisen päättymistä ja, kun on aika siirtää tipuset ja pupuset takaisin kellariin asumaan, löytyy laatikko läheltä. Ja se on muutes monesti lasten homma viedä ne tavarat takaisin kellariin! Reissujen jälkeen he roudaavat matkalaukut ja joulun jälkeen tekokuusen jne. :)



Tänään tapaan kavereita kahvilassa, mutta sitä ennen 
siivoan kotona ja käyn hakemassa rahaa. Saksassa 
ei ole hyvä idea olla ilman kolikoita ja seteleitä...


p.s. Upea vihreä pääsiäismuna on lahja ystävältä. 
On kyllä suloinen. <3

 

2 kommenttia:

  1. Äkkiä se pääsiäinen vilahti. Meillä oli pääsiäiskoristeita laiteltu sinne tänne jo hyvissä ajoin, joten niistä ehti kunnolla nauttimaan. Keskiviikkona korjasin ne pois.
    Ihana tuo koristemuna!
    Kivasti lapset osallistuvat yhteisiin puuhiin☀️💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin laitoin esille värikkäitä koristeita, tipusia ja munia pari viikkoa ennen pääsiäistä, että niitä kerkesi ihailla pitkään ennen pyhien päättymistä. Pääsiäissuklaita on kyllä vielä jäljellä...😊😋

      Poista