keskiviikko 16. elokuuta 2023

Lasten juhlien helpot ja herkulliset tarjoilut

 

Se mitä olen vuosien varrella oppinut on se, että lasten synttäreille tai muihin kemuihin joihin tulee lapsia ja nuorisoa, on tarjoilujen oltava sen mukaiset. Pitää kysellä juhlasankarilta, että mistä he pitävät ja mistä heidän ystävänsä. Sitten kaikilla on hyvä fiilis, bileet onnistuvat eikä ruokapöytään jää muruakaan jolle pitäisi keksiä loppusijoituspaikkaa.

Lapsilla oli vain kolme toivetta, että mitä haluaisivat minun juhliin valmistavan: juustokakku, mokkapalat sekä cookie popsit. Eli hyvin helppoa! Päivänsankarit olivat mielissään, että äiti-leipuri toteutti toiveet ja saivat herkutella juuri niillä jutuilla joita halusivatkin. Ja kaikille maistui! Meidän muksujen kavereista osa ei pidä peruskakuista ollenkaan. Joten sen johdosta myös mokkapalat oli oikein mainio ehdotus.

Juhlissa kannattaa aina olla riittävästi sitä suolaista tarjottavaa. Esim. ranskikset ovat aina kelpo valinta. Minä jo luulin paistaneeni tarpeeksi ison kasan ranskiksia, mutta eiväthän ne riittäneet mihinkään. Pakastimessa oli pikkupizzoja ja poika pyysi, että saisivat nekin pöytään. Onnistuihan se. Ja kaikki meni. (Minä sain varmaan 3 ranskanperunaa....Minulta ei lähtenyt nälkä.)

Kirsikat, mansikat, juustopalat sekä salamipötköt hävisivät nopeasti parempiin suihin ja pillimehua kului runsaasti. Hyvin iisiä ja mutkatonta tarjottavaa! Voin suositella. :) 


Cookie pops -ohje, KLIK!

Juustokakku -ohje, KLIK!

Mokkapalat -ohje, KLIK!

2 kommenttia:

  1. Onnea 14v ja meillä aikoinaan täytekakku oli aikuisille enemmän kuin lapsivieraille.He tykkäsivät kaikesta muusta kuin täytekakusta.Ihanat tarjoilut teillä!

    VastaaPoista