perjantai 1. syyskuuta 2023

Taco-perjantai!
Koska minulla ei ole harmaintakaan hajua, että mitä meidän lössi syö tänään, niin laitetaanpa nämä vanhat kuvat heinäkuulta jolloin herkuttelimme tacoilla. Mehevät mansikat ja makeat viinirypäleet olivat meidän helppo jälkiruoka. Ne maistuvat aina! (Kesällä kaikista eniten!)

Mies on työreissussa, tyttärellä on kavereita kylässä, poika höpöttää puhelimessa kaverinsa kanssa ja minä odotan rentoa viikonloppua. Tänään meillä on aamulla taas kerran piipahtanut edustaja keittiöfirmasta ja josko alkaisi pian jotain tapahtumaan. Tätä keittiöremonttia olemme odottaneet jo varmaan viisi vuotta. Meidän vuokranantaja ei ole sellainen ketä kiinnostaisi hoitaa velvollisuuksiaan. On hieman ikävä juttu, mutta olemme tottuneet siihen. Jääkaappi-ongelmaakaan ei ole vielä ratkaistu. Meillä on varmasti aika pitkä pinna.

Tänään vielä lasten kuskailua harrastuksiin ja pitää tarkistaa pitääkö kurvata ruokakaupan kautta. Tälle viikonlopulle ei ole töitä tiedossa, mutta maanantaina taas duuniin! :)


Kun ei oikein muuta keksi, tacot ovat oiva vaihtoehto iltaruoalle tai välipalalle. Sisälle voi laittaa juuri sitä mistä itse tykkää ja vegaaninen versio on helppo valmistaa myös.


MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte keittiöremontin tekemisen eteenpäin. On ikävää, jos asiat ei edisty.Mukavaa syksyn odotusta. 🍁🍂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä minäkin toivon! Mukavaa syksyn odotusta.🍁🍁😍

      Poista