lauantai 2. syyskuuta 2023

Syksy tekee tuloaan...


Syksy tekee tuloaan, sille ei voi minkään. Olen ollut kyllä valmis syksyyn jo jonkun aikaan. Tämä kesä meni hujauksessa. Ihan pikakeulauksella ja hurahti huomaamatta ohi. On ollut kyllä lämmin ja kiva kesä, mutta jotenkin olen odottanut syksyä. En tiedä oikein miksi. Tässä kesässä oli jotain erilaista. 

Ja syyskuu on nyt täällä. Joka toinen päivä on lämmintä ja joka toinen päivä sataa. Eli puolet viikosta on syksyinen fiilis.

Aamuisin on ollut sen verran pirteä ilma, että toinen muksuista on pukenut puseron päälle tuulipuvuntakin ja toinen lähtenyt pelkällä paksulla hupparilla. Fillarin selässä tulee toki lämmin. Koulumatka ei ole pitkä, mutta jos sataa niin silloin se toki tuntuu 400 km pituiselta... Pikkukuurosade piristää kummasti, mutta kunhan reppu ja sen sisältö eivät kastu läpimäräksi. Iltapäivällä kotiin tultaessa on jo vähän lämpimämpää.


Minäkin pyöräilen töihini ja mies halusi ostaa minulle sähköpyörän. Suurin osa meidän tutuista polkee sähköavusteisella ja mies on yrittänyt taivutella minua. Jotenkin tykkään niin kovasti monta vuotta sitten äitienpäivälahjaksi saamastani Pegasus-pyörästä, että vaihto uuteen on tiukka paikka. Mutta tänään se sitten tapahtui ja kävimme ostamassa minulle uuden menopelin. Se on valmiina tiistaina ja sitten vaan huristelemaan kovaa vauhtia! Myyjä oli aivan mahtava ja pyörän oston lisäksi myyntitapahtumasta jäi hyvä mieli. Joskus on kyllä niin mahtavaa tavata asiakaspalvelijoita jotka tekevät työtään koko sydämellä. <3

Tänään vielä kaupungille ja piipahtamaan eräässä avajaistapahtumassa. Alueella on kuulemma viiniteltta...Mitä sinun lauantai-iltaan kuuluu?

 

p.s. Soma pyöreä kukkatyyny on Rustasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti