maanantai 18. syyskuuta 2023

Mozzarella-rucola-kinkkuleipäset


Hauskaa maanantaita, mitä kuuluu? Wie geht es euch?Tänään olen taas uurastanut hiki päässä vapaaehtoistöissäni ja töitä totisesti riitti. Olin varastolla tänään aivan yksin, mutta aika kului kyllä kuin siivillä, koska oli niin paljon tekemistä. Pidin vain mini pienen teetauon, mutta muuten painoin kaasu pohjassa. Oli niin paljon tavaroita joita piti saada paikoilleen ja varastoa tyhjemmäksi.

Uusi viikko on alkanut lämpimästi, mutta koska aamulla satoi aika paljon, lähdin töihin autolla. Lapsetkin piti viedä aamulla kouluun autolla koska jouduin viemään heidät tänään hammaslääkäriin. Koululaiset karkasivat viimeiseltä tunnilta hieman aikaisemmin. Ope oli kuulemma sanonut, että en ole sinun äitisi, että sinä lähdet juuri silloin, kuin pitää. Heh! :D

Muksut ovat hammaslääkärissä aina superreippaita! Saa olla ylpeä. Mutta meidän hammaslääkäri sekä hammashoitajat ovat tosi ystävällisiä ja mukavia. Siellä on kiva käydä! Muullaisiakin kokemuksia on...Lasten korvalääkäri on ollut myös aina niin kiva ja symppis. Siellä jouduimmekin aikanaan ravaamaan yhtenään, kun pojalla oli nuorempana paljon korvatulehduksia. Nielu- ja kitarisojen poisto sekä korvien putkitus auttoivat sitten loppujen lopuksi.


Ja kuvisssa pientä purtavaa vaikkapa iltateen kanssa nautittavaksi.Hapanleipää
Tuorejuustoa
Mozzarellaa
Rucolaa
Ilmakuivattua kinkkua
Balsamicoa

 


P.s. Kaunis Pentikin Tyrsky-lautanen on miehen syntymäpäivälahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti