tiistai 28. toukokuuta 2024

Ostoksille!

Tänään hyppään ystäväni pienen sähköauton kyytiin ja ajamme lähikaupunkiin ostoksille. Ystävällä on ollut vasta vähän aikaa uusi menopeli ja hän pyysi, että lähtisimme jonnekin yhdessä ja ehdotti, että hän ajaisi. Minulle passaa varsin hyvin olla kartanlukijana. Tykkään kyllä ajaa. Minulla on ollut ajokortti 23 vuotta (??) ja vaikka poljenkin ympäriinsä sähköfillarillani pidän myös ajamisesta. Saksassa näkyy liikenteessä paljon joko sähköpyöriä tai -autoja. (Ruokakauppojen latauspaikat ovat aina täynnä ja kaupungilla saattaa törmätä myös sähköpyörien latauspisteisiin. Hyvä juttu sekin.)

Meidän nuorisolla on hyvät, pari vuotta vanhat polkupyörät eikä olla heti ostamassa sähköavusteisia vaikka niitäkin näkyy samanikäisillä. Koulumatkakaan ei ole pitkä ja kaikki kaveritkin asuvat ihan naapurustossa.
Tänään on tiedossa yhteistä aikaa ystävän kanssa ennen kuin hän lähtee viikoksi reissuun miehensä kanssa. Minulla on ostoslistassa muutama asia jotka ajattelin iltapäivällä ostaa: meikkivoide (minulla ei ole tällä hetkellä kuin BB-voide), kynsilakanpoistoaine (eilen käytin viimeiset tipat), musta tee (ehkä 10 pussia jäljellä), lyhythihainen kauluspaita pojalle (kesän kaikkiin juhliin) ja purkki/rasia/laatikko hiuspampuloille (edellinen meni rikki).

Ei mikään mahdoton tehtävä! Eikö vaan?

Mukavaa tiistaita, lämmittääkö aurinko mukavasti?


 

Ja ihanat punaiset pionit!1 kommentti:

  1. Juu, kyllä aurinko lämmittää mukavasti silloin kun se paistaa. On paistanut harvakseen ja sadellut enimmäkseen.

    VastaaPoista