-

-

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

*ätshii*

Hän aivastelee. Ääni on käheä. Siitepölyä ja kaikenmaailman vihreitä juttuja tuolla ulkona. Allergiaa.----------------------------------------Aamulla pitkä pyörälenkki perheen kesken, iltapäivällä ruohon leikkuuta, kodin siivousta ja nyt illalla olimme mieheni uuden työkaverin kanssa syömässä. Pihvi-burgeriravintolassa sai koko poppoo vatsat täyteen. Suosittu paikka, johon pitää tehdä aina varaus ja on hieman kauempana, mutta on aina käymisen arvoinen. Meidän perheen pikkuneiti tilasi ribsejä ja posket marinadissa ahmi ruokaansa. Ko. liharuoka on siis neidin erityisherkku ei niinkään perheen miespuolisten jäsenten. ;)

Huomenna alkaa taas uusi viikko ja vieläpä uusi kuukausikin. Tässä kuussa on niin hääpäivää, miehen synttäripäivää kuin myös yhdet häät (Savon suunnalla). Häitä varten on lennot ja majoitus buukattu jo aiemmin kesällä. On mukava päästä juhlimaan miehen kaverin häitä, ovat tunteneet jo lapsuudesta asti. Olemme itseasiassa aiemminkin olleet siellä suunnalla häissä. Silloin miehen kaverin hääjuhlaa vietettiin Olavinlinnan läheisyydessä olevassa pienessä perhehotellissa, Hospitzissa.

Hääjuhlaa varten hankin juhla-asun Berliinistä. Jostakin keskustan tavaratalosta kotiutuin ihanan kirkkaan pinkin Ralph Laurenin mekon. Siihen, kun silmäni iskin en voinut olla ostamatta! Mustat sandaletit hillityllä korolla ostin täältä. Hiuksiin vaikkapa kiharaa...jotain helppoa, en ole kampausten teossa erityisen hyvä. :-p (Pitääpä laittaa kuvaa tulevasta juhla-asu -kombosta!)

Eli elokuu alkaa juhlatunnelmissa! Noh, mikäs sen mukavampaa.


Muutaman vuoden vanhat petuniakuvat, 
vanhempieni kodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti