-

-

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Marriott's Village d'Ile-de-France part I

Kerrotaanpa nyt hieman meidän yösijasta Disneyland-lomallamme eli Marriott's Village d'Ile-de-France. Resortti tarjoaa 2-3 makuuhuoneen villoja. Alue on kuin pieni (vanha, mutta hyvin hoidettu) kylä lampineen ja leikkipaikkoineen. Aluetta ympäröi myös golfkenttä. Tekemistä resortissa riittää; on sisä- ja ulkouima-altaat, leikkipaikat, kuntosali, lapsille ohjattua ohjelmaa jne. Ja tietenkin se Paris Disneyland on vain n. parinkymmenen minuutin shuttle bus -matkan päässä. Pikkubussiin pystyit ostamaan edestakaisen lipun respasta ja se oli vain 3 €/hlö. Kerran joiduimme käyttämään taksia ja se tuli maksamaan n. 20 €. (Olihan siinä se hyvä puoli, että taksi vei hieman lähemmäs puiston portteja.)

Talo itsessään oli hyvin varusteltu tiski- ja pyykinpesukoneineen sekä kuivausrumpuineen. Keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen aamu- ja iltapalan väsäämiseen (päivisin söimme myöhäiset lounaat puistossa; pizzaa/purilaista/pastaa/jne.) ja pieneltä pihaterassilta oli niin golfkenttä - kuin leikkipuisto -näkymä. Alue oli hyvin rauhallinen vaikka parkkipaikoilla oli reilusti autoja, missään vaiheessa ei tuntunut 'ruuhkaiselta' ja kaiken ikäisille lapsille olisi löytynyt aina leikkiseuraa.

Villamme oli tullessamme todella siisti ja oleskelumme aikana aamupäiväsiivoukset olivat hoituneet puistossa ollessamme. Resortissa oli yksi ravintola jonka kävimme kokeilemassa tuloiltana. Ihan kelpo ravintola, mutta ei mitään sellaista jota olisi halunnut syödä jokaisena iltana. Disneyland-päivien jälkeen oli kiva rentoutua talolla jotain helppoa illallista valmistaen. (N. 1 km päästä löytyi Carrefour -marketti)

Itse alueesta pidettiin myös hienosti huolta ja kaikkialla oli hyvin siistiä ja rauhallista. Jos joskus tiemme vielä vie Pariisin Disneylandiin miksemme yöpyisi samassa resortissa, oli niin kiva ja viihtyisä!Linkki kotisivuilleJa loppuun tietysti ulkokuvia paikasta (säästetään sisäkuvat talosta omaan postaukseen):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti