-

-

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Babyshowerit ystävälle


Ystävättären vauvajuhlia juhlittiin alkukesästä. Sää oli mitä kaunein ja tulevan äidin suureen puutarhaan oli jo edellisiä puutarhajuhlia varten pystytetty suuri telttakatos. Mikä mainioin juhlapaikka isolle naislaumalle! :) Juhlat toteutettiin nyyttäriteemalla (kuten jokainen babyshowerjuhla johon olen osallistunut) ja joitain vauva-aiheisia koristeita löytyi edellisten juhlien jäljiltä. Juhlissa oli paljon seuraleikkejä sekä tietysti iloista keskustelua ja herkuttelua. Leikkeinä oli niin raskausvatsan ympärysmitan arvausta (jonka itseasiassa voitin!) kuin vaippakoripalloa :D (En muista oikeaa nimeä!). Pelissä kukin osallistuja heitti 3 'käytettyä' (eli vedellä kasteltuja) vaippaa roskakoriin. En muista olleeni kovinkaan hyvä tässä tarkkuutta ja pallosilmää vaativassa lajissa. ;) Leikki oli kuitenkin oikein hauska! Muitakin kisailuja oli ja juhlat olivat hauskat ja lämminhenkiset.


Maukasta alkotonta skumppaa ja pieniä vauvoja kellumassa skumppalasissa. ;)


Hauskan leikin ideana on pakastaa jääkuutioita joihin nämä vauvafiguurit laitetaan. Jokaiseen (skumppa)lasiin yksi jääpala kera juoman, se kenen jääpala sulaa ensimmäisenä täytyy huutaa: My water broke! (Lapsivesi tuli!) ja hän on tämän kilpailun voittaja.

Toki tässäkin lajissa huijataan kaikin tavoin ja lämpimällä kädellä yritetään edesauttaa jääpalan sulamista! :DHedelmiä ja nuudelisalaattia

Nina Riccia kaikille vieraille
Oikein ihanat vauvajuhlat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti