-

-

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Värikäs kotiinpaluu
Näin kauniin aniliinipinkit ja pöyhkeät hortensiat olivat meitä eilen vastassa, kun palasimme kotiin. Ei sitä toki iltahämärässä mitään kummemmin nähnyt, mutta kukat sentään erotin oven pielestä. Hortensiapensaat ovatkin aikamoiset kokoiset ja varsin näyttävät siinä eturappusten molemmin puolin. 

Koti on vielä vähän hyrskynmyrskyn, mutta pikkuhiljaa rom...tavarat löytävät paikkansa! Joka kerta lomalta paluun jälkeen (olkoon sitten 1 viikon tai 1 kuukauden loma) tuntuu ihmeelliseltä se tavarapaljous joka on kulkenut matkalla mukana. Olenkohan edes kerinnyt kaikkea käyttää tai miksi jotain tiettyä on pitänyt pakata mukaan (?). Ja täytyyhän tietysti mainita, että ostamme AINA jotain pientä Suomijuttua kotiin tai miksei tutuille täällä. Tällä kertaa mm. Muumi-muki Prismasta (jonka amerikkalainen ystävätär pyysi) sekä Maria Drockilan kynttilä kukkien kastelijalle. Omaan käyttöön roudasimme mm. hapankorppuja! Meidän kaikkien lempparia!


Nyt jatkamaan tavaroiden purkua sekä marjoilla herkuttelua, nams. Mukavaa alkavaa viikkoa, ollaan kuulolla!

Onko siellä ruudun takana vielä lomailijoita? Ipanoiden koulu alkaa ensi viikolla ja meidän loma loppuu viimeistään siihen ja arki tulee taas. Ihan kiva kyllä. :)4 kommenttia:

 1. Onpa komiat hortensiat!!!! Minä täällä odottelen vielä 2 vko ja sitten alkaa minun loma!!! Jee....Tai oikeastaan tämä vko 7 pvää töitä ja ensi viikolla to, pe ja sitten loma....eli pian se koittaa minullekin.....LOMA! =D

  VastaaPoista
 2. Onko jo lomasuunnitelmat purkissa vai menettekö fiiliksen mukaan? Ihanaa lomaa Sinulle :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiiliksen mukaan menee tämä loma....olen kyllä katsonut matkaa...mutta, en tiedä...taidan tänä vuonna pysyä ihan Suomen kamaralla...mutta ei sitä varmaksi voi sanoa...heh... =D =D =D

   Poista