maanantai 25. heinäkuuta 2016

Värikäs kotiinpaluu




Näin kauniit aniliinipunaiset ja pöyhkeät hortensiat olivat meitä eilen vastassa, kun palasimme kotiin. Ei sitä iltahämärässä kovin hyvin mitään nähnyt, mutta kauniit kukat sentään erotin oven pielestä. Hortensiapensaat ovatkin aikamoisen kokoiset ja varsin näyttävät siinä eturappusten molemmin puolin. 

Koti on vielä vähän hyrskynmyrskyn, mutta pikkuhiljaa rom...tavarat löytävät paikkansa! Joka kerta lomalta paluun jälkeen (olkoon sitten ollut viikon tai kuukauden loma) tuntuu ihmeelliseltä se tavarapaljous joka on kulkenut matkalla mukana. Herää kysymys, että olenkohan edes kerinnyt kaikkea käyttää mitä olen pakannut mukaan tai miksi jotain tiettyä on edes otettu mukaan (?). Ja täytyy tietysti mainita, että ostamme AINA jotakin pientä Suomi-juttua kotiin tai miksei Saksan kavereille tuliaisia. Tällä kertaa ostimme mm. Muumi -mukin Prismasta (jonka ystävätär pyysi) sekä Maria Drockilan kynttilän kukkien kastelijalle. Omaan kotiin roudasimme mm. hapankorppuja joka on meidän kaikkien lempparia!


Nyt jatkamaan tavaroiden purkua sekä marjoilla herkuttelua, nams. Mukavaa alkavaa viikkoa, ollaan kuulolla!

p.s. Onko siellä ruudun takana vielä lomailijoita? Ipanoiden koulu alkaa ensi viikolla ja meidän loma loppuu viimeistään siihen ja arki alkaa taas. Mutta ihan kivaa se arkikin on. :)



4 kommenttia:

  1. Onpa komiat hortensiat!!!! Minä täällä odottelen vielä 2 vko ja sitten alkaa minun loma!!! Jee....Tai oikeastaan tämä vko 7 pvää töitä ja ensi viikolla to, pe ja sitten loma....eli pian se koittaa minullekin.....LOMA! =D

    VastaaPoista
  2. Onko jo lomasuunnitelmat purkissa vai menettekö fiiliksen mukaan? Ihanaa lomaa Sinulle :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiiliksen mukaan menee tämä loma....olen kyllä katsonut matkaa...mutta, en tiedä...taidan tänä vuonna pysyä ihan Suomen kamaralla...mutta ei sitä varmaksi voi sanoa...heh... =D =D =D

      Poista