-

-

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Banaani-suklaamuffinit















Ehkä viikko sitten leivoin näitä kuvissa olevia banaani-tummasuklaamuffineita kirsikkakoristein. 
Nyt en löydä millään enää sivua/linkkiä josta reseptin ongin, mutta laitetaan tähän linkiksi 
tämä Myllyn Paras -ohje. Tämä resepti kuulostaa hyvin samalta kuin se mitä itse käytin. 
Banaani antaa ihanaa kosteutta ja makeuttakin taikinaan ja ne mustuneet banskut on kiva 
käyttää juurikin leivontaan. Koska kotoa ei löytynyt kuorrutukseen tarvittavia ainesosia niin 
koristelu oli hyvinkin yksinkertainen; italialaisia kirsikoita!



Ohje, Myllyn Paras, KLIK!










Loppuviikosta pitääkin leipoa jotakin, vieraita varten...



Vielä pitää keksiä, että mitä....
(tai on minulla se pikkupiiras idea jo valmiina, mutta niiden 
oheen vielä jotakin!)

:)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Muffineita on kiva leipoa...lapset kiittää ;)

      Poista
  2. Herkullisia ja niin saksalainen koristelu! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo, hyvä koristelutekniikka: kokonaiset marjat 😊😋

      Poista