maanantai 12. kesäkuuta 2017

Veggies, veggies!!















Värikästä salaattia, kukkakaalin nuppuja ja vähän dippikastiketta, helppoa ja nopeaa. Edelliseltä päivältä ylijäänyttä ruokaa oli pikkuriikkisen ja sen oheen oli näppärä väsätä jotain salaatintapaista. 

Lapsetkin syövät paremmin vihanneksia (elleivät ole sosekeiton muodossa, hah hah!), jos ne on aseteltu nätisti erikseen. Voi itse päättää, että nyt otan tomaattia, nyt otan maissia jne. 

Joillekin raaka kukkakaali ei sovi sitten yhtään, mutta minä tykkään sitä rouskutella. Ei se keitettykään kukkis pahaa ole, ei todellakaan, mutta raakana on maistuva myös. Porkkanat olivatkin hieman nuutuneita niin niitä en lähtenyt pilkkomaan dippikastikkeiden kaveriksi. Porkkanahan nyt sopii mihin vaan. ;)


Värikäs lyhyt postaus maanantaiaamuun!

Juttua on tulossa varmaan tänään iltapäivällä. Tänään ei tarvitse seisoa minuuttiakaan (no ehkä muutama...)
keittiössä ruoanlaittopuuhissa, kun eiliseltä jäi lihapataa niin paljon. Helppoa kokkailua tänään, voi siis vaikkapa postailla!
Ehkä ulkoa käsin...


Mukavaa viikkoa <3

4 kommenttia:

  1. Tuon värikkään salaatin kimppuun tekisi heti mieli käydä!
    Minustakin on ihanaa, kun voi vain lämmitellä vanhoja jämiä jääkaapista aikaa jää johonkin muuhun kuin kokkaamiseen.
    Iloista alkuviikkoa Sinulle myös! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ensin jämät pois ja sitten jotain muuta. Ja aina ne edellispäivän ruoat voi hyötykäyttää johonkin muuhun ruokaan. Pois ei saa heittää. Ihanaa viikkoa! 😊😎

      Poista
  2. Mukavaa maanantaita sinullekin!
    Kyllä kasviksista ja vihanneksista saa helppoa, hyvää ja terveellistä ruokaa. Varsinkin kesällä itse suosin juuri niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri niin. Kesällä kiva rouskutella, tuoreita, värikkäitä vihanneksia ja hedelmiä/marjoja. Ja helppoa kotiruokaa saa valmistettua! Oikein mukavaa viikkoa. 😊😎

      Poista