keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Meikit ja muut matkaan












Kun tämä postaus tulee eetteriin allekirjoittanut on lomailemassa perheensä kanssa (reissusta sitten myöhemmin lisää.... ;)) jossakin päin maailmaa. Ennen reissuun lähtöä kuvailin hiukan mitä matkalaukkuun oli menossa ja ajattelin kirjoittaa pienen postauksen joka tulisi ilmoille sitten lomamme aikana. 

Aloitan pakkailun aina hyvissä ajoin. Olen nykyään sitä tyyppiä joka funtsii tavarat jo pari viikkoa ennen matkan alkua. Ennen olin paaaljon boheemimpi pakkailija, todellakin. ;) Olen lähtenyt mm. nuorempana reissuun ilman alusvaatteita. Noh, hätähän ei ole tämän näköinen, sitä täytyy vaan etsiä lähin vaatekauppa. :D Lasten ollessa pieniä tuttipullot jäivät kotiin sekä lastenruoat. Silloinkin auttoi se lähimarketti. Uskoisin, että silloin oli kyseessä äidin pieni väsymystila...

Nykyään tunnen suurta mielihyvää siitä, että asioita on funtsittu etukäteen, tarvittavia asioita on ostettu, matkavaatteita pesty ja meikkipussit sekä kenkäpussit etsitty valmiiksi. Voin hyvin olla pitämättä jotain mekkoa viikon verran, jos haluan ottaa sen reissulle mukaan (puhtaana ja silitettynä). Tai tietty huulipuna sujahtaa meikkipussiin hyvissä ajoin, eikä sitä sitten kaipailla ennen matkakohdetta. Jos EN aloittaisi tätä kaikkea ajoissa harmittaisi, kun lempparihuulikiilto jäikin matkasta.... Ai niin, mutta tähänkin asiaan auttaa se lähikauppa tai tavaratalo. ;) ;)





Minikokoinen pakkaus pumpulipuikkoja (täytän aina uudelleen) on meikkaajan pelastus ja tuota Oriflamen The One -ripsaria olen hehkuttanut ennenkin. Nyx:n ihanan räikeä puna on just hyvä kesälomatunnelmiin.




Ja korut sujahtavat Marimekon pikkupussukkaan ettei pieniä korviksia tarvitse etsiä meikkilaukun pohjalta. Tuo Bijou Brigitten rannekoru on sen verran kookas, että se menee jonnekin muualle.



Ihanaa keskiviikkoa sinulle!
Aurinkoa, aurinkoa ja 
hyvää mieltä kaikille. :)

2 kommenttia: