-

-

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Meikit ja muut matkaan
Kun tämä postaus tulee eetteriin allekirjoittanut on lomailemassa perheensä kanssa (reissusta sitten myöhemmin lisää.... ;)) jossakin päin maailmaa. Ennen reissuun lähtöä kuvailin hiukan mitä matkalaukkuun oli menossa ja ajattelin kirjoittaa pienen postauksen joka tulisi ilmoille sitten lomamme aikana. 

Aloitan aina pakkailun hyvissä ajoin. Olen juuri sitä tyyppiä joka funtsii tavarat jo pari viikkoa ennen matkalle lähtöä. Ennen olin paaaljon boheemimpi pakkailija, todellakin. Olen lähtönyt reissuun mm. ilman alusvaatteita. No hätähän ei ole tämän näköinen, sitä täytyy vaan etsiä lähin vaatekauppa. Lasten ollessa pieniä, ovat tuttipullot myös jääneet kotiin ja ruoat. Silloinkin auttoi se lähimarketti asiassa. Uskoisin, että silloin oli kyseessä äidin pieni väsymystila. ;)

Nykyään tunnen suurta mielihyvää siitä, että asioita on funtsittu etukäteen, tarvittavia asioita ostettu, matkavaatteita pesty ja meikkipussit ja kenkäpussit etsitty valmiiksi. Voin hyvin olla pitämättä jotain mekkoa viikon verran, jos haluan ottaa sen reissulle mukaan (puhtaana ja silitettynä). Tai tietty huulipuna sujahtaa meikkipussiin hyvissä ajoin eikä sitä sitten kaipailla ennen matkakohdetta. Jos EN aloittaisi tätä kaikkea ajoissa harmittaisi, kun lempparihuulikiilto jäikin matkasta....ai niin, mutta tähänkin asiaan auttaa se lähikauppa tai lähitavaratalo. ;) ;)

Minikokoinen pakkaus pumpulipuikkoja on meikkaajan pelastus, 
tuota Oriflamen The One -ripsaria olen hehkuttanut ennenkin 
ja Nyx.n ihanan räikeä puna on just hyvä kesälomatunnelmiin.
Ja korut sujahtavat Marimekon pikkupussukkaan ettei niitä 
pieniä korviksia tarvitse etsiä memikkilaukun pohjalta. Tuo 
Bijou Brigitten rannekoru on sen verran kookas, että se menee 
jonnekin muualle.Ihanaa keskiviikkoa sinulle!
Aurinkoa, aurinkoa ja 
hyvää mieltä kaikille. :)

2 kommenttia: