-

-

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Helpot marjapiiraat!

Nyt on niin helppoa, että ihan hävettää....kun viime viikonloppuna saimme vieraita noin parisenkymmentä mietin hyvissä ajoin (ja kuumeisesti....) millaista jälkiruokaa palan painikkeeksi voisi tarjoilla. Noh, tiramisu on varma juttu, kaikki tykkäävät siitä ja sen voin valmistaa hyvissä ajoin etukäteen jääkaappiin odottamaan. Koska kutsuimme niin paljon ihmisiä, ja eri ikäisiä olin sitä mieltä, että jälkiruokia voisi olla kaksi. Me lasten kanssa jätimme grillausmestarin kotiin lähtiessämme pariksi tunniksi syntymäpäiville joten sen toisen jälkkärin olisi oltava superhelppo valmistaa juuri ennen h-hetkeä.

Eli: kaupan valmiita piiraspohjia, kermavaahtoa, marjoja sekä suklaarouhetta! Kaikki meni vaikka valmistin niitä enemmän kuin syöjiä + olihan meillä tiramisuakin. Sekin meni! :D

Tytär ehdotti suklaarouheen asemasta tai sen kanssa laitettavaksi sellaisia suklaatikkuja, mutta niitä unohdin ostaa. Kermavaahdon asemasta voisi olla vaniljavaahtoa tai vaikkapa kermarahkaa, tai kaupan valmiita valmisrahkoja (meillä ei täällä niitä kai hirveästi ole...).

Eri kauppoista löytyi erilaisia ja eri näköisiä piiraspohjia!
:)


4 kommenttia:

 1. Kauniita ja hyvän näköisiä pikkukakkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin helpollakin saa sievät piiraat aikaiseksi...ja vielä supernopeasti. 😉

   Poista
 2. Tuo onkin nopea toteuttaa! T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin nopeaa ettei kerkiä kissaa sanoa. ;) Saati KAKKUA!

   Poista