-

-

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Hotel Mariahilf

Hotellista jossa yövyimme Münchenissä on vain muutama kuva. Pieni hotellimme oli hyvin rauhallisella alueella, mutta lähellä keskustaa. Koska helatorstaiviikonloppu sai monet ihmiset liikkeelle ei hotellin löytäminen ollut ihan niin helppoa. Olimme ihan ok tyytyväisiä pieneen huoneeseemme, mutta runsas, maukas aamiainen ja todella mukava henkilökunta lisäsivät kyllä paikan viehättävyyttä. Pidimme myös siitä, että hotelli oli pieni (kotoisa, vain 25 huonetta) koska usein reissuilla sitä valitsee vähän isompia majapaikkoja.  (Madridissa yövyimme myös pienessä huoneistohotellissa)

Mutta hotellin valitseminen riippuu niin siitä minne menee ja kenen kanssa sekä mikä on matkanluonne. Toki budjetti on suuressa osassa eihän sitä käy kiistäminen. Josta tulikin mieleen, kun etsimme kesälomakohteestamme hotellia. Kun keskellä lomasesonkia valitsee hotellia niin hinnat ovat omassa luokassaan, tietenkin... (löysimme myös erään hyvin tyyriin all-inclusive -hotskun...hinta oli sellainen, että matkan lopuksi saa varmasti oman helikopterin tai vähintään auton tmv. ;))

Hotellin kotisivut, KLIK!Aamiaishuone
Pieni etupiha varjopaikkoineen ja sohvaryhmineen
Sisääntulo ja pienet yksityiskohdat
Tässä oli hiukan hotellikuvia ja vielä luvassa linnakuvia...niitä varmasti viikonloppuna!

Kohta muksujen kuljetusta kavereilla, 
Heippa hei!!


4 kommenttia:

 1. Oikein kodikkaan ja viihtyisän näköinen hotelli! Minäkin tykkään pienistä hotelleista. Aamupalasta nauttii paljon enemmän, kun sitä ei joudu jonottelemaan kauheassa hälinässä.
  Ihanaa viikonloppua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että se hotellin aamiaiskokemus on tyystin erilainen, kun kanssasyöjiä on paljon vähemmän. Taidettiin yhtenä aamuna syödä ihan omassa rauhassa, aika luksusta. :) Ihanaa viikonloppua Teille! :)

   Poista
 2. Ihanan romanttisen näköinen hotelli!
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lomaillaan vielä huomenna ja kai ylihuomenna (??) helluntain kunniaksi. 😊 Pitkä viikonloppu, taas... ukavaa alkavaa viikkoa sinne, toivon Sinulle PALJON auringonpaistetta!

   Poista