perjantai 2. kesäkuuta 2017

Hotel Mariahilf (München)

Hotellista jossa yövyimme Münchenissä on vain muutama kuva. Pieni hotellimme oli hyvin rauhallisella alueella, mutta lähellä keskustaa. Koska helatorstaiviikonloppu sai monet ihmiset liikkeelle ei paikan löytäminen ollut ihan niin helppoa. Olimme ihan tyytyväisiä pieneen huoneeseemme ja runsas, maukas aamiainen ja todella mukava henkilökunta lisäsivät kyllä paikan viehättävyyttä. Pidimme myös siitä, että hotelli oli pieni ja kotoisa, (vain 25 huonetta) koska usein reissuilla sitä valitsee vähän isompia majapaikkoja. (Madridissa yövyimme kyllä pienessä huoneistohotellissa myös.)

Mutta hotellin valitseminen riippuu niin siitä minne menee ja kenen kanssa sekä mikä on matkanluonne. Toki budjetti on suuressa osassa eihän sitä käy kiistäminen. Josta tulikin mieleen, kun etsimme kesälomakohteestamme hotellia. Kun keskellä lomasesonkia valitsee hotellia niin hinnat ovat omassa luokassaan, tietenkin... (Löysimme mm. erään hyvin tyyriin all-inclusive -hotskun. Hinta oli sellainen, että matkan lopuksi saat varmasti oman helikopterin tai vähintään auton tmv. kaupan päälle. ;))

Hotellin kotisivut, KLIK!



Aamiaishuone




Pieni etupiha varjopaikkoineen ja sohvaryhmineen




Sisääntulo ja pienet yksityiskohdat




Tässä oli hiukan hotellikuvia ja vielä luvassa linnakuvia, mutta niitä vaikka viikonloppuna!

Kohta muksujen kuljetusta kavereille. 
Heippa hei!!


4 kommenttia:

  1. Oikein kodikkaan ja viihtyisän näköinen hotelli! Minäkin tykkään pienistä hotelleista. Aamupalasta nauttii paljon enemmän, kun sitä ei joudu jonottelemaan kauheassa hälinässä.
    Ihanaa viikonloppua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että se hotellin aamiaiskokemus on tyystin erilainen, kun kanssasyöjiä on paljon vähemmän. Taidettiin yhtenä aamuna syödä ihan omassa rauhassa, aika luksusta. :) Ihanaa viikonloppua Teille! :)

      Poista
  2. Ihanan romanttisen näköinen hotelli!
    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä lomaillaan vielä huomenna ja kai ylihuomenna (??) helluntain kunniaksi. 😊 Pitkä viikonloppu, taas... ukavaa alkavaa viikkoa sinne, toivon Sinulle PALJON auringonpaistetta!

      Poista