torstai 4. tammikuuta 2018

Kimppuja ja yllätyksiä





































Uuden vuoden aatoksi ostettu vaalea gerberakimppu on vielä varsin kaunis ja eilen sainkin aivan ihanan yllätyksen, kun oven takanamme seisoi DHL-kuljettaja isohkon pahvilaatikon kanssa. Espanjassa asuva ystävätär oli halunnut ilahduttaa meidän perhettä vuoden vaihtumisen johdosta. Pitääkin ottaa kuvia pinkistä kimpusta! Todella kaunis asetelma isoine ruusuineen. 

Viime päivät ovat sisältäneet rentoa oleilua kotona, miehenkin vielä lomaillessa. Hänen puhelimensa on kyllä soinut silloin tällöin ja on joutunut tekemään työjuttuja, koneella näpytellen, mutta ei ole kuitenkaan ihan sama asia kun ei ole lomalla. (Miehen työpäivät kun saattavta venyä vaikka seiskaan tai kasiin asti. Ja joskus harvoin jopa pidempään.) 

Olemme kotoilleet, käyneet ostoksilla sekä kirjakaupoilla, olemme käyneet leikkipuistoissa ja pidelleet sadetta kotosalla. Ehdotin myös Ikeaan menoa, mutta mies ei jostain syystä ollut tänään suostuvainen. ;) En kyllä tiedä olisiko meillä ollut edes tarvetta huonekalukauppaan. 

Talossa on tällä hetkellä aivan liian paljon suklaata, joten joko sitä pitää tuhota tai sitten.....onko muuta vaihtoehtoa edes olemassa?

:D

No, jos kuitenkin keittäisi iltateet ennen nukkumaanmenoa ja unohtaisi herkut. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia♥ Onpas kivoja tuollaiset yllätykset:) Muutenkin kuulosti aivan ihanan leppoisalta, mukava on välillä ihan vaan olla ja lomailla! Mukavaa alkanutta vuotta sinne:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on mukava joskus vain nostaa jalat ylös ja olla vaan. :) Nyt on taas puhtia normiarkeen ja kaikkeen mahdolliseen mitä se arki tuokaan tullessaan. Kaikkea hyvää sinulle vuoteen 2018, terveyttä ja onnea. :)

      Poista