-

-

perjantai 23. helmikuuta 2018

Käsilaukun sisältö
Mitä käsilaukustani löytyy?

Tälläisen hauskan haasteen löysin 'Arjen Helmiä' - blogista.


Tämä Offermanin musta olkalaukku on ollut tällä hetkellä 
käytetyin laukkuni, mustan värin, suurehkon koon ja napakkuutensa 
takia. Sinne mahtuu vaikkapa se tämän hetken luetuin ;) kirjakin. 

Mies on ostanut tämän minulle lahjaksi useampi vuosi sitten lentokentältä. 
Laadukas nahka, paljon käytetty, mutta näyttää kuin eilen ostetulta. Tämän merkin käsilaukut kantsii tsekata!

 1. Rannekello? Heh, miksi? Noh, siksi, kun mies haluaisi siihen uuden rannekkeen ja antoi minulle tämän 'tärkeän tehtävän'. Rannekello on pyörinyt jo tovin laukkuni pohjalla, mutta onneksi miehellä muitakin rannekelloja...en ole vaan pyörähtänyt kelloliikkeen ohitse lähiaikoina. Ja asia on tyystin unohtunut.
 2. Aina oltava hiuspampula! Minulla on pitkät hiukset ja jotka saattavat aina toisinaan olla inhottavasti tiellä. Myös kuntosalilla on parempi saada se moppi jonnekin piiloon! Eli ylös ponnarille.
 3. Autonavaimet. Usein ne löytyvät eteisestä, mutta hyyyyvin usein heitän ne suoraan sen hetkiseen käyttölaukkuuni. Koska sitten avaimia (koti-/auto) ei tarvitse kotoa lähtiessä erikseen etsiskellä, laukku olalle ja menoks.
 4. Sudokulehti (tai ristikko!). Olen ollut koukussa molempiin ajantappolehtiin jo vuosia, vuosia. :D Joskus toki pieni tauko niiden ratkomisessa tai keskityn vain toiseen, mutta usein kuitenkin on jompi kumpi kädessä.
 5. Nenäliinat ja desinfiointipyyhkeet. Nuha, flunssa, likaiset kädet. Ei kai tarvitse enempää avata. Ja lapsillahan se nenä vuotaa 24/7, 365. 
 6. Huulipuna. Voi olla, että ko. tuote pyörinyt jo ammoisilta ajoilta asti laukussa, tai sitten muistan jopa joskus vaihtaa sen toiseen väriin. Joskus löytyy jopa useampi! Ja huuloraava toki myös.
 7. Joku patukka (??) Ostan lapsille vauvaruokapuolelta raksuja ja hedelmäsoseita evääksi. Tämä on jäänne joltain retkeltä tmv. kun on ollut lapsille purtavaa mukana. Joskus löytyy yksittäispakattuja keksejä joita saa kahvilassa teekupposen mukana.
 8. Käsineet. Nyt on ollut aamuisin vilpoisaa ja kädet on ollut mukavampi laittaa ratin ympärille, kun on pehmeät fleecet lämmikkeenä. Saksalaiset itse käyttävät harvemmin käsineitä. Sellainen hassu/outo tapa. :)
 9. Ostoskassi. Pienikokoinen, kätevä, ihan tilavakin extrakassi on hyvä olla mukana. En osta muovikasseja ikinä. Ostan mieluummin paperipussin jota käytä bio-roskapussina.
 10. Lompakot! Michael Kors on miehen ostama Amerikan-tuliainen ja Longchamp-kolikkokukkaron ostin joskus lentokentältä. Mielestäni on kätevämpää, kun pikkuraha on erikseen. Saksassahan käteinen raha on kova juttu, paljon paikkoja joissa kortit eivät käy. Paikallisia kanta-asiakaskorttejakin on kertynyt jo useampi.
 11. Pikkupussukka. Seppälästä ostettu, vuosia vanha musta-valkoinen klipsipussukka pitää sisällään silmälasinpuhdistuspyyhkeitä, terveyssiteitä, peilin, pari laastaria jne. Aina mukana!
 12. Martti Luther -kynän olen saanut tuliaisiksi ja sanomattakin selvää, että kynän on aina löydyttävä! Ristikoita ja sudokuakin ajatellen..;)


Usein laukun pohjalta löytyy myös karkkipapereita tai legoja. ;)

Kerroppa sinäkin mitä sinun käsilaukkusi uumenista löytyy??

♡♡ Mukavaa viikonloppua ♡♡

4 kommenttia:

 1. Hauska postaus 💗
  Tuo sudoku- tai ristikkolehti onkin kiva idea! Lentokoneessa matkoilla yleensä meillä on mukana sellainen, jota yhdessä miehen kanssa teemme.
  Sinulla onkin laukku järjestyksessä, eikä mitään turhaa tavaraa siellä pyörimässä. Ja on muuten kaunis laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Laukku on siitä niin kiva, kun on hyvin simppeli, napakka, mutta myös koska on vetoketju. Minulla on 2 suunnilleen yhtä suurta olkalaukkua (ruskea ja oranssi), mutta niissä kummassakin on vain nepparikiinnitys, ei ole niin 'turvallinen' kiinnitys.

   Luulen, että laukkuni pysyy suht koht siistinä, (jos laukun pohjalla pyöriviä legoukkoja ja miehen rannekelloa ei lasketa 😅 ) koska minulla on tapana lapsia koulun pihalla odotellesaa käydä kassista löytyvät kuitit ym. läpi! Ajan tappamista/hassu tapa. 😊😀

   Poista
 2. Kivoja nämä laukun sisältö postaukset.😀

  VastaaPoista