lauantai 24. helmikuuta 2018

Kimppu kevään väreissä

Anteeksi, anteeksi bloggaaja sekoilee!
Tekstiä muokattu :)

































Tänään ruokakaupasta mukaan tarttui kimppu keväisissä sävyissä, keltainen piristää kummasti ja antaa jo viitteitä pääsiäisestä. Meillä on jo eksynyt parisen pääsiäispupua pöydälle, näitä ei vaan voinut jättää DM:n hyllylle pölyyntymään vaan oli ostettava kotiin heti! ;) Hempeät sävyt ovat näköjään (tuon keltasävyisen kimpun) ohella näköjään valttia. Vaatteissakin olen lähiaikoina suosinut paljon pastellia tai valkoista.

Huomenna jatkuu karatet, ja tänään lapsilla oli 'treffit' ystäviensä kanssa, ja huomenna sitten on isällä ja äidillä deitti-ilta. ;) Babysitterimme tulee lasten kanssa illaksi, kun me miehen kanssa karkaamme jonnekin kahden kesken. Löysimme jo ihanan ravintolan lähikaupungista, mutta pöydät olivat buukattuja seuraavat viikonloput aivan tyystin. Joskus sitten kokeilemme sitä. :)


Ihanaa loppuiltaa Sinulle <3



8 kommenttia:

  1. Voi mikä aurinkokimppu 💗Nyt todellakin värisuosikkini ovat tällä hetkellä keltainen, oranssi ja kirkkaanvihreä. Teen lapsenlapselle pääsiäisvillasukkia noista väreistä.
    Kiva ilta teillä tiedossa 💗 Ehkä kuulemme myöhemmin, millainen ravintola oli kyseessä. Turussa on myös ravintola, jonne pitää pöytä varata kuukausien päähän!
    Ihanaa iltaa ja viikonloppua teille 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle paljon 😊😍 Turussa onkin paljon hyviä ravintoloita, muutenkin pidän Turun 'tarjonnasta'. Ehkä mekin pian pääsemme kokeilemaan tätä suosittua ravintolaan. 😉 Mukavaa lauantaita sinne, kohta lähtee karatekat harkkoihin! 😊🥋

      Poista
  2. Keväistä viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kimppu! Täälläkin on pääsiäisjuttuja alkanut ilmaantua kauppojen hyllyille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😊☀️😍 on kyllä kiva, että pääsiäinen on melkein nurkan takana! 🐣 Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Upea kukkakimppu!❤️
    Ja ihana tuo teidän pieni Vitriini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitriini on kyllä niin sievä, kun on hyvin siro. Kivasti saa esim nuo viinilasit esille. 😊🥂

      Poista