-

-

lauantai 17. helmikuuta 2018

Lasten välipala

Jotain hauskaa lapsille välipalaksi joko koulun tai harrastuksen jälkeen. Meidänkin ipanat jotka joskus syövät ruokaa rusinan verran ja toisinaan säkillisen, tykkäävät, kun kaikki on selkesti esillä (vrt. salaatti). Siitä on sitten kiva napsia. Ei niiden lastenkaan tarvitse ihan kaikista vihanneksista/hedelmistä pitää kuten ei monet aikuisetkaan (olen hyvin kaikkiruokainen itse, mutta esim nuo kuvassa olevat ananaskirsikat olivat oikeastaan miehelle tarkoitettu, hän suorastaan paljoo niitä. Itse syön ehkä pari, mies ahmii loput. ;))

Kaupoissa jo espanjalaisia mansikoita ja vaikka ne kotimaiset marjat sitten kesän tullen ihania ovatkin, mukulat tykkäävät syödä näitäkin kovasti. Olenkin nyt ostanut rasian melkein joka päivä. Ihan hyvä eväs kouluun, pienessä rasiassa kuljetettuna. 


Maukasta lauantaita sinulle :)Meillä on tänään tiedossa karatea (eilenkin oli karatea!) ja miehen työkaverin syntymäpäiväjuhla. Kohta pitääkin hakea joku lahja, ajateltiin jotain grillaukseen viittavaa! :D3 kommenttia:

 1. Varmasti maistuu välipala, kun on
  noin hienosti esillä.
  Espanjalaisia mansikoita olen myös jo ostellut. Vaikka ei ne maultaan kotimaisia mansikoita voita.

  Ihanaa lauantai päivää sinne!❤❤

  VastaaPoista
 2. Onpas kivasti laitettu esiin laitettu välipala!
  Kivaa lauantai-iltaa ❤️

  VastaaPoista