-

-

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kirsikkainen suklaabrownies

Tällainen ihanuus hyppäsi verkkokalvoille jokunen aika sitten Interwebissä ja ohjetta oli sitten tietysti kokeiltava. Hyvin helppo resepti, kirsikka (käytin kirsikkahilloa joka oli hieman 'marmeladimaista') antoi kivan makuparin brownieskakulle ja olihan kakku aika tuhtia, mutta herkullista!

Kakusta tuli aika iso joten muutamat palaset päätyivät eilen sinne mieheni työkaverin syntymäpäiville. Toivottavasti oli maistunut vieraille. Juhlat olivatkin tämän vuoden ekat grillijuhlat (illasta oli kyllä jo viileä, mutta pian lähdimmekin jo kotiin lämmittelemään)! :D



Noin puolet taikinasta päätyi pohjalle


Tuorejuustosta, kananmunasta, vaniljauutteesta sekä sokerista tehty kuorrutus. 
Siihen päälle se hillo ja ne loput browniestaikinat päällimmäiseksi.








Herkullista sunnuntaita Sinulle, 
meillä on tänään varmasti siivouspäivä. Lastenhuoneessa on 
PAKKO ;) tehdä hieman uusia järjestelyitä.






Englanninkielinen resepti, KLIK!

7 kommenttia:

  1. Onkin kiva, hiukan erilainen brownie! Kirsikka on niin tyypillinen saksalaisissa leivonnaisissa.
    Hyvää sunnuntaita 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, se on aivan totta. Enemmän näkyy paikallisissa leivonnaisissa kirsikoita eri muodoissaan kuin Suomessa. :)

      Poista
  2. Nam nam!
    Nyt kyllä näyttää niin herkulliselta.
    Kunpa saisin palasen maistaa.😁
    Hyvää alkavaa viikkoa!❤❤

    VastaaPoista
  3. Nams, oli hyvää kyllä. 😊😋 Ihanaa viikkoa sinnekin suunnalle 💕

    VastaaPoista
  4. Oijoi kun näyttää hyvältä, kiva kosteus kihahti kielen päälle:)) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😍😋 Kaikkea hyvää sinnekin, mukavaa tiistai-iltaa!!

      Poista