-

-

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Naistenpäivä orkidea & matkahöpinöitä


Viikonloppuna tuli tehtyä muitakin reissusuunnitelmia. Reissuhammasta, jos sellainen sanonta on edes on olemassa, kolottaa niin vietävästi. ;) Pientä reissun tynkää on varmasti keväällä vielä tiedossa. Tai oikeastaan kaksi. (Siis pääsiäismatkan lisäksi.)

Ystäväpariskunta Suomesta, keitä tapaamme aina Suomenlomilla ja keiden kanssa olemme olleet yhdessä mm. Köpiksessä ja Münchenissä laittoivat taas viestiä, että mihis matkaisimme seuraavaksi. Meillä on Reissujengi WhatsApp-ryhmä laulanut, kun viestit ovat singoilleet sinne tänne. Heidän kanssa on mukava matkustaa, olemme samanhenkisiä, fiilikset ja maut natsaavat hyvin yhteen. Tykkäämme syödä hyvin ja ihmetellä maailmanmenoa. Eipä siinä reissatessa muuta kaipaakaan.

Miehen pitkäaikainen ystävä asuu Saksassa, mutta hieman kauempana täältä meiltäpäin katsottuna. Juttelimme, että olisi kiva tulla häntä treffaamaan, jos vaan saadaan aikataulut hyvin sattumaan yhteen. On kuitenkin kiva, jos voisimme viettää siellä pidennetyn viikonlopun tai sitten niin, että perjantaina voisi lähteä jo hyvissä ajoin sinnepäin ajelemaan. Pitää vielä miettiä vaihtoehdot. :) Uusien kaupunkien koluaminen Saksassa on aina mukavaa. 


Tämän orkidean mies toi naistenpäivänä 
kahvilaan mukanaan. :) <3Onko keväällä reissua tiedossa? :)


Tiistaiterkuin!!

4 kommenttia:

 1. Kiva, kun teillä on reissuja tiedossa.
  Mukavaa tuommoiset aikuisten matkat.
  Meillä ei ole matkoja nyt tiedossa.
  Kesälomalla ehkä käydään jossain, mutta vielä ei tiedä mihin.

  Hyvää uutta viikkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan aikataulut sun muut nivottua sopivasti yhteen ja voimme tehdä yhdessä viikonloppureissun lasten ja ystäviemme kanssa. Kesälomalla onkin mukava sitten reissata. On pidempi loma, voi tehdä isommankin reissun ja, jos Suomessa matkustaa niin onhan kesäinen Suomi kaunis. 💕😍

   Poista
 2. On niin kiva reissata samanhenkisten ystävien kanssa! Mekin olemme juuri kuukauden päästä jossakin... Olemme tehneet näiden samojen ystävien kanssa useita ulkomaanmatkoja ja teatterireissuja.
  Komeasti kukkii orkideasi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että teillä on reissua tiedossa! 😊 Matkakuulumusia odotellessa... 😊😎🗺🌍 Ja matkakokemusten jakaminen ystävien kanssa on hienoa. 👍

   Poista