-

-

maanantai 26. maaliskuuta 2018

Lääkärissä käyty

Aamulla soittelin jo ennen kahdeksaa (vaikka lääkäripraktiikat avautuvat klo 8) kotilääkärille, mutta minulla oli sellainen kutina, että ehkä saattaisivat olla pääsiäislomalla. Noh, olivat sitten lomailemassa, mutta puhelinvastaajasta saat aina tiedon ko. lääkärin 'sijaislääkäristä'. Nimi ylös ja googlettamaan puhelinnumeroa. Tässä toisessa paikassa ei ollut käytössä tällä hetkellä ajanvarausta (koska hoitavat hetkellisesti useampia potilaita + flunssakausi) joten paikalle piti vaan saapua ja odottaa kiltisti muiden mukana.

Vaikka ko. lääkäri ei ole oma kotilääkärini, (Hausarzt/Hausärztin) löysin paikan hyvin, kun sattui olemaan  ihan lasten koulun vieressä! Ja olipahan porukkaa! Tien vierustat tukossa autojonoista ja kaksi pientä odotushuonetta aivan täynnä potilaita. Ihme kyllä, en odottanut hurjan kauaa, koko hommaan kului alle tunti! Eli kannatti todellakin soitella etukäteen.

Lääkäri oli mukava nuorimies, hyvin ripeäotteinen, kun jonot olivat mitä olivat, silti yleisfiilis käynnistä oli vain positiivinen. Diagnoosiksi sain virusperäisen kurkkutulehduksen (nielu?) ja hoidoksi sain homeopaattisia tippoja sekä vahvaa 'suuvettä' jota purskutellaan ruokalusikallisen verran aamuin illoin. Oli kyllä niin vahvaa kamaa, ettei taida ruoka hetkeen maistua. ;) Tipatkin olivat kyllä...sanoisinkos ööö erikoisen makuisia ja niitä saa ottaa päivässä jopa 12 x (kerralla 5-10 tippaa, suoraan kielelle tai pikkuvesitipan mukana). Eiköhän tämä tästä taltu, mausta viis. :)

En ole homeopatian erikoisasiantuntuja, mutta voisin kuitenkin kirjoittaa aiheesta joskus muutaman rivin. Täällä, kun homeopatia tai muut vaihtoehtoiset hoitomuodot ovat hyvinkin arkipäivää. Toki Suomessakin ihan varmasti, mutta maiden välillä varmasti eroja. :)

Terkkuja sinne maanantaipäivään!

P.s Sorry, nyt ei kuvia postauksessa, kun kirjoittelin nopeasti kännyllä.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti nuo auttavat ja kyllä varmaan, jos kerran ovat pahan makuisia ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😀 Se on tosiaan niin! Pakko toimia, kun maistuvat pahalta. Ihan hyvä, etteivät maistu suklaalta...haluaa parantua nopeasti. 😊

      Poista