-

-

torstai 1. maaliskuuta 2018

Kaakaot kylmänä päivänä


Jotain pientä herkkua lapsille ja heidän kaverille, kun on kylmä päivä. Mitä sitä keksisi? Noh, kaakaot tietenkin! Onneksi sattui olemaan kermaakin kaapissa niin saatiin vielä spessummat juomat. Lapset tykkäsivät!

Allekirjoittaneella on huomenna hammaslääkäri (tarkastus + putsaus) ja meikäläinen ei ole koskaan ollut mikään hammaslääkäri-fani. Toki monen muunkaan mielestä ei ole niin fantsu paikka kuin kampaamo tai kynsistudio, mutta sentään välttämätön paikka toisin kuin nuo kaksi! :D Omat pelkoni juontavat juurensa lapsuuteen, kun miespuoleinen hammaslääkäri sanoi minulle, että "älä liiku, älä niele tai poraan (tietenkin tarkoitti vahingossa) kieleen". Se on jäänyt sellaiseksi inhottavaksi kummitukseksi ja joka tulee hammaslääkärin vastaanotolla mieleeni. En nyt ihan itku poskella ole, mutta koen oloni vaan todella epämukavaksi. Mutta se täytyy sanoa, että hammaslääkäri jossa käymme kumpikin mieheni kanssa, on äärimmäisen charmantti, mukava ja ystävällinen. Hän ei ole syypää hammaslääkäripelkooni.

Nyt on iltaruoat jo pistelty poskeen ja voisi illaksi sukeltaa vain sohvalle. Läksytkin on tehty! Mukavaa loppuiltaa.

4 kommenttia:

 1. Lämpimät kaakaot maistuukin näillä keleillä.☕️😊
  Minäkään en tykkää hammaslääkärissä käydä.
  Lapsuudesta myös kammoja.
  Hyvää alkanutta maaliskuuta!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loppuiltaa & kivaa, kun alkoi jo maaliskuu! Kylmää on, mutta kevät mielessä. 💖🙃😊

   Poista
 2. Kivat kaakaot kylmänä päivänä 😜Eipä kyllä kovinkaan moni ihan hirveän mielellään hammaslääkärin tule. Sitä ei vaan niin aina muista miettiä, kun siellä itse työskentelee. On kyllä paljon niitäkin, jotka ovat positiivisena yllätyksenä huomanneet, ettei se lopulta niin kamalaa ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, työskentelet hammaslääkärin vastaanotolla? 😀 Mielenkiintoista kuulla ja oppia uutta sinusta. 😊 Nyt aikuisena ja varsinkin tämän uuden h-lääkärin kanssa synkkaa hyvin, enkä ole läheskään NIIN hermostunut, kuin nuorempana. Mukavaa viikonloppua! 😊

   Poista