-

-

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Perjantaihöpinät part.100

Eilen sade piiskasi ikkunoita ja jossain vaiheessa taisi pomppia isoja rakeitakin taivaalta. Yhtäkkiä oli pilkkopimeää ja sitten taas valaistui. Olisin siinä hetkessä kyllä ottanut mieluummin ne kuulaat -10 pakkas-asteen talvipäivät kuten viikko, pari sitten. Viikonlopuksi on kyllä luvattu sateen ohella yli +10 astetta ja sen otan kyllä mielelläni, sen lämmön siis. Jospa pääsisimme pyöräilemään koko porukalla pitkästä aikaa. Ollaan tehty yleensä pitkiäkin lenkkejä perheen kesken, 8-vuotiaatkin, kun jaksavat olla jo hienosti mukana. Toisin oli ennen, kun äiti hiki hatussa veti perässään kirkkaanvihreää Croozer-fillarikärryä! Heh! Oli se raskasta joskus, mutta mukavaa ja leppoisaa. Lapset nukkuivat monet, monet päikkärit kärryn uumenissa ja eivät tienneet tuon taivaallista missä kulkivatkaan. Joskus minä tai mies jäi vartioimaan nukkuvia lapsia kaupan ulkopuolelle, kun toinen kävi asioilla. Tavarat sai lastattua kärryn takaosaan näppärästi (lisäpainoa, jes :D) ja joskus lapset jatkoiva uniaan vielä autotallissa. Meillä oli nimittäin ekassa Saksa-kodissa iiiso, valoisa autotalli josta oli sisäänkäynti apukeittiön kautta keittiöön. Sain puuhailla keittiössä omiani rauhassa lasten nukkuessa muutaman metrin päässä. Hassua muistella kaikkia tuollaisia hetkiä, kun tuntuu, että nyt lapset ovat jo niin 'isoja'. Eivät tietysti sitä vielä ole pitkään aikaan, mutta se ero entiseen on valtaisa. Ihania muistoja kumminkin.


Ihanaa viikonloppua sinnekin,
toivottavasti on hyvät kelit ulkoilla ja reippailla. 
Ehkä ei vielä siellä pyöräilykelit, mutta sekin 
päivä vielä koittaa. :) :)


Ja kuvitukseksi mitäs muutakaan kuin tulppaaneja yms. ;)Pitäisikö talven tunnelmavalot laittaa jo pois....
;)

Iso vati nyt muussa käytössä!
Pian voi laittaa jo parvekkeelle jotain väriä.
Edes muutaman kevätesikon voisi ostaa. :)
Oranssit, hassut oksat saavat olla meidän 
'pajunoksat' tänä pääsiäisenä. 

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit tulppaanit. Muistot ovat mukavia :) Täällä tuli vielä tänäaamuna taivaan täydeltä lunta keväästä ei tietoakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä siis talvi jatkuu vielä. 😊❄ Eilen täällä mittari näytti +15 ja luvattu sade ei tullutkaan. Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan...

   Poista
 2. Muistot ovat niin kultaisia ajoilta, jolloin lapset olivat pieniä ❤️
  Kauniit tulppaanit 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤❤ On ihana muistella kaikenlaista; lasten vauva-aikaa, menneitä hauskoja tapahtumia jne. 😊

   Poista