maanantai 26. maaliskuuta 2018

Lääkärissä käyty

Soittelin jo aamulla ennen kahdeksaa (vaikka lääkärien vastaanotot avautuvatkin klo 8) omalle kotilääkärille, mutta minulla oli sellainen kutina, että saattaisivat olla pääsiäislomalla. Noh, he olivat sitten lomailemassa, mutta puhelinvastaajasta sain tiedon lääkärin 'sijaisesta'. Nimi ylös ja googlettamaan puhelinnumeroa. Tässä toisessa paikassa ei ollut käytössä sillä hetkellä ajanvarausta (koska joutuvat hoitamaan hetkellisesti useampia potilaita + flunssakausi) joten paikalle piti vain saapua ja odottaa kiltisti muiden mukana.

Vaikka ko. lääkäri ei ole oma kotilääkärini, (Hausarzt/Hausärztin) löysin paikan ihan hyvin koska sijaitsi ihan lasten koulun lähellä. Ja olipahan porukkaa! Tien vierustat tukossa autojonoista ja kaksi pientä odotushuonetta aivan täynnä potilaita. Ihme kyllä, en odottanut hurjan kauaa, koko hommaan kului alle tunti! Kannatti vissiin soitella etukäteen...(?)

Lääkäri oli mukava nuorimies, hyvin ripeäotteinen, kun jonot olivat mitä olivat, silti yleisfiilis käynnistä oli vain positiivinen. Diagnoosiksi sain virusperäisen kurkkutulehduksen (nielu?) ja hoidoksi sain homeopaattisia tippoja sekä vahvaa 'suuvettä' jota purskutellaan ruokalusikallisen verran aamuin illoin. Se oli kyllä niin vahvaa kamaa, ettei taida ruoka hetkeen maistua. ;) Tipatkin olivat kyllä...sanoisinkos ööö erikoisen makuisia ja niitä saa ottaa päivässä jopa 12 x (kerralla 5-10 tippaa, suoraan kielelle tai pikkuvesitipan mukana). Eiköhän tämä tästä taltu, mausta viis. :)

En ole homeopatian erikoisasiantuntuja, mutta voisin kuitenkin kirjoittaa aiheesta joskus muutaman rivin. Täällä, kun homeopatia tai muut vaihtoehtoiset hoitomuodot ovat hyvinkin arkipäivää. Toki Suomessakin ihan varmasti, mutta maiden välillä varmasti eroja. :)

Terkkuja sinne maanantaipäivään!

P.s Sorry, nyt ei kuvia postauksessa, kun kirjoittelin nopeasti kännyllä.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti nuo auttavat ja kyllä varmaan, jos kerran ovat pahan makuisia ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😀 Se on tosiaan niin! Pakko toimia, kun maistuvat pahalta. Ihan hyvä, etteivät maistu suklaalta...haluaa parantua nopeasti. 😊

      Poista