-

-

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Vieraille iltapalaa

Pahoitteluni radiohiljaisuudesta! Sanotaanko nyt näin, että ei ole ollut fiilistä tulla koneen ääreen tai näpytellä kännyllä päivityksiä. Läheisellä on ollut terveyshuolia ja se on saanut tällaisen herkän ihmisen taas varpailleen ja mielessään olen pyöritellyt kaikenlaista. Olen juuri sitä ihmistyyppiä joka vatvoo vaikka ventovieraan ihmisen asioita pienessä päässään ja sitten ei saa öisin nukutuksi. Saksan tunneilla olen kyllä käynyt ajattelemassa muuta ja todellakin on ollut muuta funtsattavaa, kun olemme menneet taas kieliopissa eteenpäin. En tiedä jääkö niistä uusista asioista kuinka monta prosenttia muistiin, mutta ehkä ne sitten joskus sitten tarttuvat. Pitää vaan harjoitella, keskittyä tunneilla ja avattava suu, kun ei jotain tiedä. Ja miten se viidakon vanha sanonta menee: oppi ikä kaikki ja harjoittelu tekee mestarin. En edes tiedä vielä mikä on minun tavoitteena tämän saksan opiskeluni kanssa, ehkä vain oman itsensä haastaminen.

Meillä oli tosiaan niin mahtava säkä, että samalla ovenavauksella Espanjasta saavuttamme saimme ihania Suomivieraita. Ja pikkuruisen pari kuukautisen vauvan siinä ohessa, ekaa kertaa näin pienenä lentokoneessa. Wau! Mutta hienosti oli mennyt, kun oli nukkunut vain mennen ja tullen. :) Olisi mukava myös kesälomalla Suomessa törmäillä, mutta en tiedä miten aikataulut natsaavat. Asuvat nimittäin aika kaukana sieltä missä itse aiomme kesällä majailla. Mutta sitä pitää vielä katsoa. Meillä on jo aika paljon kesälomasuunnitelmia kehiteltynä...niistä sitten myöhemmin. :)Kaapissa on Lidlin pizza-kit, eli superhelppoa iltaruokaa tulossa! Ei tarvitse vaivata taikinaa tai kohotella, kunhan lätkäisee pellille. Niin luvattoman helppoa. ;) Paistetun pizzan päälle ilmakuivattua kinkkua, nam.

Ja kuvituksena Suomivieraille tarjottu pikainen iltapala; pannari paistui salaatin pilkkomisen ajan uunissa ja Lidlin Deluxe-merkin macarons-leivokset. Teetä & mehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti