-

-

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kukkia ulos ja sisälle


 Toissapäivänä piipahdimme puutarhaliikkeessä ostamassa kesäkukkia parvekkeen moniin ruukkuihin. En edes muistanut, että montako isoa ruukkua meillä on, mutta ostin sen verran reilusti, että ei tarvitse heti lähteä takaisin ostoksille. Multaakin tuli ostettu monta säkkiä, mutta oli onneksi kantoapuakin mukana. ;) Taisinkin saada kuuteen suurehkoon ruukkuun istutukset tehtyä ja jos, vielä yläkerran terassille ostaisi jonkun pienen valmiin. Ei ole nimittäin kiva noita rappusia kivetä ylös multasäkkien ja ruukkujen kanssa. Helppoa ja edullista, kun ostaa vaan jonkun sievän valmiin asetelman. Ja ihan vaikka vaan sellaisen jonka jättää yläkerran partsin pöydän päälle väriä antamaan, kesäfiilistä tuomaan. Eihän siellä koskaan tule vieraat istumaan, tai miksei istuisi, mutta hassua olisi roudailla ihmisiä meidän makkarin läpi terassille, kun tämä alakerran terassi on vielä paljon isompikin, grilli ja kaikki. :)

Kukkakimppu tuli tietysti kotiutettua myös, kuten harva se päivä. Tuokin mokoma oli vain 11,95 ja ihan puutarha-/kukkakaupasta, näyttävä kimppu ja montaa sorttia. Kukat ovat kyllä edullisia Saksassa.

Tänään oli iltaruoaksi jotain aika hauskaa, pitääkin laittaa vaikkapa reseptiä...

Mukavaa lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolen. :)
2 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakimppu!
  Minäkin ostin orvokkeja pihalle.
  Muut kesäkukat saa vielä odotella.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!😊❤💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme saaneet nauttia jo kesäisistä päivistä. Toivottavasti kesällä ei sitten ole pelkkää piiskaavaa sadetta ja kylmää! 😀 Ei meilläkään joka vuosi kesä 'näin aikaisin' ole alkanut. Ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin. 😍😊

   Poista