-

-

lauantai 7. huhtikuuta 2018

Ruokaa Vigossa

Se tärkein osa reissaamista on ruoka & juoma, heh! Ehkä ei se tärkein, mutta tiedätte mitä tarkoitan. Olkoon sitten omasta kotikaupungista tai ulkomaanreissulta mistä on hyviä ruokakokemuksia niin ainakin meitä se ilahduttaa pitkään. On mukava antaa paikan päällä positiivista palautetta tai suositella ystäville ja tutuille jotain hyväksi koettua paikkaa.

Reissullamme söimme joka aamu maukkaat aamupalat hotellilla jolla pärjäsi jo pitkälle ja kahtena päivänä söimme ystäviemme luona. Pitkäperjantaina söimme heidän luonaan pääsiäisaterian, mm. monta tuntia uunissa muhinutta lammasta. Lähtöpäivänä saimme lounaan, kun ystävät halusivat tarjota ruoat kotiin lähtijöille, iso kiitos siitä. <3Tämä pieneltä pubilta ulkopäin näyttänyt ravintola (Porto Santo) saa kyllä meiltä kovat suositukset. TripAdvisorista vai mistä lie mies löyti paikan ja olimme hyvin tyytyväisiä ja vatsat täynnä, kun lähdimme takaisin hotellille. Nuori miestarjoilija oli todella mukava, puhui hyvää englantia (vaikka muuta väitti :)) ja ruoka oli maukasta. Hinnat olivat niin edulliset mielestämme, että tilasimme ruokaa aika paljon, kun luulimme annosten olevan pieniä! :DVuohenjuustoburgeri


Lapsille kanasandwich


Tarjoilijat toivat joka paikassa pöytään jotain pientä naposteltavaa esim. juustoja kuten tässäkin tapauksessa. Hetkeä aiemmin olimme tilanneet juustolautasen alkupaloiksi! Eli juustoa riitti. 😀 Ja lapsille chicken fingers'ejä jotka osoittautuivat isoiksi annoksiksi.Tämä ravintola (La Central) josta muutama kuva alla, oli ihana! Sisustus, asiakaspalvelu, ruoka, yleistunnelma...kaikki oli kympin arvoista! Vähintään. 


Pääruokana tacoja, nams!


Alkuruokana lohisalaatti.
Miehen pääruoka oli pihviä kasvisten kera ja piti siitäkin kovasti.
Luomupikaruokala (Kastami'S)!
Mediumiksi paistettu pihvi ja spelttisämpylä. Ei ollut matkamme paras nauttimamme ruoka, mutta huonompiakin kokemuksia on!Ystävien luona pääsiäisruokaa (mm. lammasta syömässä)


Ihania alkupaloja yms.

Brekua hotellilla!Paellakuva ja alla olevat on otettu hotellin lähellä sijainneesta paikasta jonka nimeä en jaksa nyt ikävä kyllä muistaa. Paella oli herkullista ja kuten kuvasta näkyy kahden hengen annos oli valtaisa.Pahoittelen, kun blogissa on ollut hiljaista!
Saimme nimittäin Suomivieraita heti Espanjasta kotiuduttuamme. :) Oli hiukan kiirus, kun olimme paljon ympäriinsä kulkemassa ystäviemme kanssa. Reissu oli heille ensimmäinen tänne meille Saksaan, toivottavasti tulevat toistekin.

Mukavaa loppuiltaa!!

6 kommenttia:

 1. Voi nami mitä herkkuja olette saanut syödä.😍
  Hienoja kuvia!
  Täällä ihastelen kuvia ja kuola valuu!😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😋 täälläkin pitäisi aloitella pikkuhiljaa iltaruoan laittoa eikä kuvien katselu vähennä nälkää yhtään..😉

   Poista
 2. Hyvän näkösiä herkkuja olette matkallanne syöneet. Itse ja tykkään, että on kiva lomalla käydä vähän herkuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, lomailuun ja matkoihin erityisesti kuuluu ne ihanat herkut. Kai siitä tulee se 'lomafiilis'. Kohtuudella kuitenkin. 😉

   Poista
 3. Hyvä ruoka ja loma - se on aivan ehdoton pari 😋
  Tuo vuohenjuustoburgeri ja paella saivat kyllä niin veden kielelle 😋
  Kiva, että pääsitte ystävien luokse myös syömään. Se onkin ihan erilainen kokemus, jota joka reissulta ei saa😊

  VastaaPoista
 4. Se on totta! Kotioloissa -olkoon sitten jonkun toisen, saa erilaisen elämyksen. Ja esim tämä ystävätär on mainio kokki ja osaa vaikka mitä. Nyt tuli itsellekin nälkä...burgeri maistuisi...tai merellinen paella! 😊😋

  VastaaPoista