-

-

maanantai 26. marraskuuta 2018

Joulu hiipii olohuoneeseen...Pöydällä pojan ekalla luokalla (?) askartelema 
tulitikkurasia, on komea ja käytännöllinen näin joulun alla. :)

Tämä alue on hujan hajan...
En tiedä mitä tekisin?
Ehdotuksia?
Iso, jouluinen kukka-asetelma, 
adventtikynttilät?

Puiset vaahteralehdet voisi poimia kyllä 
maljakosta pois, jotain jouluisempaa tilalle.

Ihana teekalenteri, Lidlistä!
Maksoi n. 2 €.
Viikonloppuna tuli roudattua alakerrasta melkein kaikki joulukoristeet ylös. Osa odottaa vielä tämän vuotista paikkaansa, mutta osa on laitettu jo esille. Lapset halusivat, että kuusi tuodaan kellarista yläkertaan, mutta halusivat itse, että koristelisimme vasta ensimmäisenä adventtina. Sopii mulle! 


Kuuseen pitäisi hankkia vielä uudet valot. Sunnuntaina iltalenkillä ollessamme huomasimme kodintarvikeliikkeen näyteikkunassa olevassa joulukuusessa kauniit valot. Kuusi oli koristeltu simppelisti, mutta kauniit, pikkuriikkiset ledvalot antoivat loistetta sitten senkin edestä. 


Tuo Ikean pikkupöytä odottaa vielä jouluista asuaan, tai sitä lopullista asua. Vaikka pöytä onkin pieni ja siro niin silti siihen voi laittaa kauniin asetelman. Ehkä suuri joulukukka tai kynttiläasetelma, en tiedä vielä, nyt näyttää keskeneräiseltä. Tykkään muuten tuosta Ikean Lövbacken pikkupöydästä hurjan paljon! Se on ollut jokaisen pennin väärti, eikä siis ollut kallis. Ei montaa penniä. ;)


Tähän iltaan kuuluu vielä lasten leikkitreffit kaverinsa kanssa ja myöhemmin illalla koululle juttelemaan open kanssa, Elternsprechstunde, vanhempainvartti vai miksi sitä kutsutaan? 

Eli kuulemisiin 
<3


6 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, rakastan joulua. Esille saa laittaa valoja, koristeita, joulukukkia ja kaikkea muuta ihanaa <3 Joulussa on sitä jotain vaan. Mukavaa viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ihanaa marraskuun vikaa viikkoa sinnekin. :) Huomenna hieman joululahjaostoksille, siitä vaikka myöhemmin blogissa lisää...mukavaa loppuiltaa!

   Poista
 2. Kivaa on joulua pikkuhiljaa laitella. Varmasti juuri iso joulukukka asetelma tai kynttilämeri olisi kiva tuossa pöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on adventtikynttilät jo ostettuna sen ison vadin jonka päällä ne ovat voisi nostaa tuohon. Voisi olla ihan kiva paikka niille. Kiitti vinkistä! :) :)

   Poista
 3. Kauniilta näyttää teidän olkkarissa!
  Voi miten kiva teekalenteri eikä ollut kallis!
  Me koristellaan kuusi, kun tytär palaa Thaimaasta kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ollut kallis joulukalenteri ei! :D Mutta sehän on kiva, että koko perhe pääsee koristelemaan kuusen <3

   Poista