tiistai 24. syyskuuta 2019

Kanervia & puksipuita

Vaikka monet, kesällä parvekkeelle istuttamat kukat näyttävätkin vielä ihan kauniilta, oli siellä tosi nuupahtaneita yksilöitä ja ne kävin nappaamassa pois. Samettiruusut olivat jo menneen talven....tai kesän lumia (?), mutta esim. pelargoniat jaksavat aina vaan. Olivat ihan yhtä kauniita kuin keskikesällä. :) (Mutta ehkä ne voisi napata omaan pikkuruukkuunsa ja, jos ne tykkäisivät talvehtia autotallissa. Sitä voisi kokeilla. Ei mikään iso proggis, pitää kantaa vaan autotalliin.... ;) )

























Ostin X-määrän syksykasveja enkä sen erityisemmin laskenut, että paljonko olisi pitänyt ostaa. Mutta kanervia pitää ehdottomasti hakea pari satsia lisää, koska meidän ruukut ovat isoja sekä parveke aika suuri. Yläkerran partsilla on nyt ikivihreitä ja se saa pysyäkin niin. On niin paljon helpompi. Ja lupaan ottaa kuvia siitä meidän yläkerran parvekkeesta. Se on nyt ihan sievä, kun on vähän vihreää ja meidän auringonottotuolitkin on roudattu sinne. (Nyt ne arskan palvomiskelit vasta ovatkin...;))

Vaikka parin vuoden takaisessa muutossa menetimme ison pihan, mutta vaihtokaupassa saimme kaksi isoa parveketta, joita voi sisustella mielin määrin. Ja ostella paljon kukkia!

Lidlin kanervat olivat niin pikkuriikkisiä ja myös älyttömän kuivia. En edes katsonut hintaa, mutta näin kaukaa jo, että eivät olleet hyväkuntoisia. Leikkokukkakimput ovat siellä mielestäni aina laadukkaita ja todellakin hintansa arvoisia. Nämä kuvissa näkyvät virkeät ja suuremmat kanervat ostin kukkakaupasta ja olivat 1,99 €/kpl. (Mitäköhän ne maksavat Suomessa?)




Nyt pitää laskeskella ja miettiä, että mihin tulee mikäkin ja paljonko pitää ostaa vielä lisää. Ja viimeiset kesäkukat käyn nappaamassa veks. Kiva pukea parveke syksylookkiin.

Tänään olikin oikein kaunis päivä, oli aika lämmintä. Ja eilen saimmekin taivaan täydeltä vettä. Hyvä tasapaino. :)

tiistaiterkuin 

4 kommenttia:

  1. Kivaa on laitella syksyäkin taas ja tehdä syysistutuksia. Täällä Saksassa kesäkukat tuntuvat olevan vielä niin hyvin voimissaan. Sadetta saimme yöllä Deutsche Weinstrassen eteläpäässä yöpyessämme. Nyt nokka vauhdilla kohti pohjoista sadekuurojen siivittämänä.
    Mukavaa keskiviikkoa❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa syksyistä reissua ympäri Saksaa teille, turvallisia kilometrejä 🚗 Te olette nähneet varmasti jo vaikka mitä mielenkiintoista reittinne varrella. :)

      Poista
  2. On ihana laitella syksyä pihalle ja parvekkeelle. Ja kohta saa laittaa jo joulua.😀 Joko Saksassa on joulujutut kaupoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä näkynyt jo aika paljon joulukeksejä sekä joulusuklaita. :D Kohta varmasti soi jo ostoskeskuksissa ja marketeissa joululaulut... ;)

      Poista