keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Siivouspäivä

Blaah. Kuka nyt haluaisi siivota? En minä ainakaan! ;)

En kuitenkaan enää koe siivoamista kamalana pakkopullana, kun en edes yritä tehdä saman päivän aikana kaikkea mahdollista. Toiselle päivälle kaappien raivausta ja jollekin toiselle päivälle ikkunoiden puunausta. (Meillä saisi ikkunoita olla pesemässä joka päivä...lasten kuullessa ulkoa jotain kiinnostavaa, olkoon vaikkapa kuorma-auton ääni he hyppäävät sohvalle tai olohuoneessa sijaitsevan arkun päälle ja länttäävät likaiset käpälät ikkunalasiin. *auts*) Hankkiessamme roboimurin (Roomba, tilasimme Amazonista) se oli yksi parhaimmista hankinnoistamme ikinä. Silloin asuimme vielä hieman isommassa, 2-kerroksisessa talossa ja lapset olivat pieniä eivätkä olleet päivähoidossa. Joten siivouksen piti sujua kätevästi ja nopeasti. Roomba onkin pyörinyt miljoona kertaa huushollia ympäri, kun olemme olleet esim. kaupassa. Edes joku on ollut kotona tekemässä jotain hyödyllistä. ;)

Nyt täytyy myöntää, että roboimurin huoltoon on tullut ikävän pitkä väli. Mies on yleensä hoitanut siihen liittyvät hoitotoimenpiteet eikä nyt ole ollut kotosalla (pitkällä työmatkalla) sitä vastuuta hoitamassa. Kai sitä on vaan itse tartuttava toimeen ja tsekattava ohjeet, että miten se menikään. Tosiaan, meikäläisen vastuulla ollut vain yhden nappulan eli käynnistyspainikkeen painaminen sekä huolehtiminen, että robo on oikeassa paikassa siivouksen jälkeen eli latauksessa. Missäköhän ne ohjekirjat ovat.....*iiiiso huokaus*Tänään kävin aamusta kuntosalilla, vielä riittää vähän energiaa siivousproggikseenkin...
Swiffer (pölyhuiska) on tänään heilunut 
sekä ikkunanpesusuihke lennellyt, 
kivaa (siivous)keskiviikkoa sinulle. :)4 kommenttia:

 1. Meilläkin mies yleensä hoitaa Roomban huollon, vaikka kyllä minäkin osaan putsata harjakset ja tyhjentää robon. Koneistoa en ole koskaan putsannut. Tänään just ostin lisää Swiffereitä. Jo viikossa laskeutuu niin hirveäsi pölyä pinnoille... Mutta hei arvaa mitä?! Mua odotti tänään töistä palatessa siivottu koti! Tällaista ei tapahdu kovin usein.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun kirkas kevätaurinko paistaa se paljastaa ikävästi pölyt nurkista....saa huidella menemään Swifferin kanssa. ;)

   Ihanaa tulla siistiin kotiin, paras mahdollinen kotiinpaluu! :)

   Poista
 2. Meillä lapsi heiluu mielellään Swifferin kanssa. :) Roboimuri on ollut viime aikoina tosi vähällä käytöllä kun sen akku on alkanut temppuilla. Ei kestä edes yhden huoneen imurointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sama meilläkin, äiti saa kinuta pölyhuiskan käyttöönsä! Kai se on kiva pikkuvehje jolla huiskia menemään. ;) Siivous leikin lomassa - ei paha! :D :D

   Poista