-

-

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Juustoa & salaattia

Toisinaan herkuttelemme miehen kanssa juustoilla. Joskus käymme juustokaupassa, mutta monesti isomman ruokakaupan juustotiski sopii tehtävään vallan hyvin. Juustohyllyn ohi kävellessä nappaan usein sinihome- ja valkohomejuuston, jääkaappiin odottamaan sitä hetkeä, kun tekee mieli herkutella rasvaisia herkkuja - juustot, kun eivät ole painoaan tarkkailevan iltapala. ;) Mutta joskus pitää ratketa ei-niin-terveellisiin herkkuihin, edes hieman. Näin asia ei jää riivaamaan juustonälkäistä mieltä eikä kerralla tule syötyä liikaa. Pieni määrä herkkuja on aina parempi kuin maailmanluokan ähky!

Lapset pitävät mozzarellasta, noh, kuka siitä ei pitäisi kun on niin mietoa ja pehmeää. Vaikka pienet mozzarellapallot eivät ole täysin sama kuin 'oikea buffalomozzarella' on se kuitenkin hyvä vaihtoehto salaattiin sekä lasten lautasille. ;) Salaattijuustoa tai fetaa söisivät kumpikin vaikka kuinka paljon, sen verran suolaista sorttia, että täytyy katsoa paljonko sitä kitusiin ahdetaan!

Paneerattu fetajuusto, onnomnomnam, mielettömän hyvää! Jos ravitsemusliikkeessä tulee moinen annos ruokalistalla vastaan, ehdottomasti on maistamisen arvoinen alkuruoka.
Aurinkokuivatut tomaatit jakavat ruokailevan yleisön 
kahtia; joko rakastetaan tai vihataan täydestä sydämestä.
Kuvasta voi varmaan päätellä mihin luokkaan me kuulumme...

Kuvan juustot taitavat olla ruokakaupan Castelloa.
Tänään olen shoppaillut hieman kosmetiikkaa
DM:stä (Drogerie Markt) sekä käynyt sopimassa
autoliikkeessä renkaiden vaihdosta.
Mies on yhä työreissussa, 
vaikka parisen kertaa kotona käynytkin kääntymässä. 
Minusta ei (valitettavasti) ole renkaiden pulttien kiristäjäksi...
tai ehkä onkin!!


On isäni sen aikanaan opettanut minulle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti