-

-

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Salaiset kiharat

Olin nähnyt ja kuullut kihartimesta jo aiemmin, samoin äitini. Kuin tilauksesta sain sen syntymäpäivälahjaksi äidiltäni, kiitos. <3

Tässä kuvaus laitteesta, suoraan Gigantin sivuilta kopioituna:Luo upeat laineet tai pitkäkestoiset kiharat helpommin kuin koskaan ennen.

Auto Curl -tekniikka: Kiharrin käyttää täysin uutta tekniikkaa, jonka avulla luot kauniit ja pitkäkestoiset kiharat helposti ja vaivattomasti. Kiharrin vetää hiukset sisälleen automaattisesti, kiertää hiukset rullalle ja vapauttaa upeat kiharat vain muutamassa sekunnissa. Lämpötila säilyy koko ajan tasaisena ja saat vaivattomasti upeat silkkisen kiiltävät kiharat.

Helppokäyttöinen: Äänimerkki ilmoittaa milloin kiharat ovat valmiit. Kolme eripituista aikaa erityyppisille kiharoille (laineet, suuret kiharat tai pienet kiharat). 2 erilaista lämpöasetusta (210°C & 230°C). Löydät helposti juuri sinun hiustyypillesi sopivat asetukset.

Keraamiset lämmittimet lisäävät käyttöturvallisuutta: Kiharrin on erittäin hellävarainen hiuksillesi ja takaa pehmeät ja kiiltävät kiharat turvallisesti.

Moottori hiiliharjattomalla tekniikalla: Kihartimen pitkäkestoinen moottori on kevyt, tehokas ja 100% eletronisesti säädettävä.

Puhdistus: Mukana tulevalla puhdistusvälineellä puhdistat kihartimen helposti.

En voisi olla enempää tyytyväisempi kihartimeeni! Omaan suhteellisen paksut hiukset, tukka on myös ajoittain aika 'jäykkä' ja nyt (taas) kasvatusprossesin johdosta hiukset yltävät reilusti lapaluiden kohdille. (Minulla on aina ollut pitkät hiukset, lasten ollessa pienempiä hiukseni olivat lyhyt polkkamalli, mutta muuten menty aina pitkällä mallilla.)

Kihartaminen on superhelppoa, eikä tarvitse varoa polttavansa sormiaan! Minulta löytyy kaapista myös kiharruspuikko sekä muotoilurauta (sekä ilmakiharrin erilaisin harjoin varusteltuna), mutta tämä on nopeampi, helpompi ja näppiturvallisempi vaihtoehto. :D

Koska mielelläni en omaa pärstääni blogissani näytä ;) joudutte itse googlailemaan kiharakamapauksia jotka on tehty ko. Curl Secret'illä. Mutta kannattaa, ihan mieletön laite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti