-

-

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Maanantaitarjoilut
On mukavaa miettiä mitä tarjoaisi vieraille vaikka heitä tulisi kolme tai 30. Toki jälkimäiselle porukalle on astetta haastavampaa keksiä koska kaikkea täytyy olla riittävästi. Mikään ei ole niin noloa kuin keskenkaiken loppuva ruoka, hih! Nyyttärikestit ovat tietysti mahtava vaihtoehto, usein ystäväni kysyvätkin toivonko heidän tuovan jotain. Jos kyseessä on kesäiset grillijuhlat tai vastaavat saatan pyytää heitä tuomaan jotain, vaikkapa salaatin. En kuitenkaan halua, että määräisin ketään tuomaan jotain vaan annan ennemmin ehdotuksen. Yleensä siitä vaan tulee hyvä mieli, jos juhliin mentäessä voi auttaa järjestäjiä tuomalla jotain. Pieni ele, mutta auttaa paljon. Ja aina voi käydä kaupan kautta! Ennen juhliin lähtöä ei tarvitse hikoilla kyökissä, kun helpompaa on ostaa jotain lähimarketista...


Useana päivänä oli ollut jo niin kauniin kesäistä (vaikkakin aika tuulista osittain) joten halusin kutsua teenjuontikaveriksi muutaman ystävän. Lapsiakin oli tulossa, vielä pienempiä kuin omat lapseni joten piti keksiä jotain lapsiystävällistä purtavaa. Kuvasta puuttuvat pienet spelttikeksit sekä suomalaiset ruisnachot joiden kanssa oli tuorejuustoa. Yleensä ovat hittituote myös lastenkin keskuudessa!

Suolaista tarjottavaa yleensä minulla on enemmän koska sen voi hyödyntää sitten iltaruoan kera esimerkiksi. Makeana tarjottavana 'trendikäs' cupcake on aina helppo valinta ja niitä on myös helppo leipoa (tai ostaa....) juuri tarvittava määrä. Nämä sitruunamuffinit olivat todella sievänpieniä, juuri sopivia suupaloja...tai kahden puraisun paloja... ;)

Ystäväni toi tullessaan fondantilla koristellun kakun, oh boy, se oli maukasta,
sekä superkaunis!!


Tiistaiterveisin, 
- A-

2 kommenttia:

  1. Kivat on tarjoilut ja eihän noin kaunista kakkua voi edes syädä :)

    VastaaPoista
  2. En ymmärrä kuinka tasainen ja kauniin valkoinen kakun pinta oli! Omat taidot eivät olisi riittäneet. :) Monta kerrosta mehukasta kakkua, nams.

    VastaaPoista