lauantai 9. toukokuuta 2015

Taas ulkoruokintaa...
Hah :D


Huvittaa taas postailla näitä ruoka-annoskuvia. Varmasti ruudun toisella puolen saa mielikuvan, että meidän huushollissa kotirouva ei paljon kokkaile, leipoo vaan. ;) Täytyy myöntää, että käymme perheen tai ystävien kesken suhteellisen usein ravintoloissa. Sekä Suomivieraat roudataan aina vierailujensa aikana muutamiin otteiseen paikallisiin ravitsemusliikkeisiin nautiskelemaan hyvää (saksalaista) ruokaa. 

Tälle menneelle viikolle kuului siis niin vieraita kuin rouvaporukamme yhteinen dinner. Ensimmäinen kuva jossa on lohta ja parsaa risottopedillä on sieltä. Olimne aterioimassan 12-hengen porukalla ja aloimme suunnitella jo seuraavaa illalliskertaa hieman 'eksoottisemmassa' kohteessa. :) Mutta jos ryhmä jonka kanssa viettää iltaa on mukava itse ravintolalla ei ole niin väliä. :)

Pizza- ja tiramisu-kuvat ovat meidän lemppari-italialaisesta. Vanhempani veivät minut 'äitienpäivälounaalle'. :) En ollutkaan tutustuttanut heitä ko. paikkaan vielä ja he rakastuivat päätä pahkaa paikan pizzoihin. Ne ovatkin ihanan rapea- ja ohutpohjaisia sekä paikka itsessään on kiva. Ravintolassa on kotoisa tunnelma ja paikan omistajat ovat hyvin ystävällisiä. Ja täytyy sanoa, että perheen nuoriso antaa paikalle myös +10 pistettä, sieltä saa nimittäin aina kotiin läthtiessä tikkarin tai kaksi. ;)Mutta mitä sitä söisi äitienpäivänä, hmmmm, vaikea valinta. Jos kevätilma antaa myöten olisihan se ulkona grillailu ja pihalla oleilu mahdottoman mukava ajatus! Kasvisnyyttejä, maissia ja sitä rataa. :)
Mukavaa huomista äitienpäivää, 
toivotaan auringonpaistetta sekä kauniita kortteja. ;)3 kommenttia:

 1. Nam, nam, nam....ihanan näköisiä annoksia.
  Oikein mukavaa äitienpäivää myös sinulle!
  Minä odotan että mieheni tekee minulle jonkun herkullisen ateria kokonaisuuden ;) =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua, varmasti saat juhlapäivän kunniaksi jotain herkullista ruokaa! :)

   Poista
  2. Mukavaa viikonloppua, varmasti saat juhlapäivän kunniaksi jotain herkullista ruokaa! :)

   Poista