lauantai 16. toukokuuta 2015

Maapähkinä-banaani-tummasuklaamuffinit

Huhhuh, mikä sanahirviö! Toivottavasti kukaan ei nukahtanut kesken otsikon luvun...

Leivontapuuhien aloittamiseen oli syy. Olin saanut kutsun elämäni ensimmäisiin saksalaisiin Tupperware-kutsuihin! Eipä kyllä ollut kokemusta suomalaisistakaan vastaavista kemuista kuin ehkäpä muutamien kutsujen verran. On kuitenkin aina kiva käydä erilaisilla kutsuilla tai vastaavissa, ja aina ei ole pakko ostaa koko katalogin valikoimaa...(vai onko??) Niistä ostetuista tuotteista joskus lisää. :)

Nämä alla näkyvät muffinit otin mukaani Tupperi-kutsuille. Jääkaappia oli hyvä saada tyhjennettyä ennen reissuun lähtöä ja kaikkia reseptiin vaadittuja raaka-aineita löytyi sopivasti kotoa. Sellaiset leivonnaiset ovatkin ehdottomasti parhaita, joita varten ei tarvitse käydä erikseen kaupassa....Heh, aivan liian helppoa. ;)

Minä ainakin unohdan usein, että kotona olikin jo esim. useampi strösselipurkki. Tai sitten tulee ostettua lisää vaan sen tähden, kun silmiin on osunut söpö pakkaus. Tai jos sattuu olemaan hyvää suklaata tarjouksessa niin sitä on pakko ostaa tulevia leipomuksia (kröhöm, tosiaan puolet vähintään menee niihin leivonnaisiin ei suuhun, tai....) varten! Suklaa- ja strösseliheräteostokset kuulostavat aivan kamalilta. ;) ;)
Resepti löytyi täältä, klik!Ihanan pirtsakan väriset muffinivuoat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti