sunnuntai 4. joulukuuta 2016

2. adventti

Viime viikonloppuun kuului joulumarkkinoita ja tämä viikonloppu on mennyt hyvin samalla kaavalla. Perjantaina yhdet markkinat ja lauantainakin vielä kahteen paikkaan. Olemme käyneet myös pikaisesti Ikeassa ja ostaneet jotain pientä kotiin, mm. uusi kynnysmatto kahvilla pilatun maton tilalle...don't ask. :D

Joulumarkkinoilta löytyi yksi joululahja Suomeen vietäväksi, ranskalaista ihanan tuoksuista oliivisuihkusaippuaa kotiin sekä suuhun herkkuja. Ne herkut ovat aina pääosassa, varsinkin meidän perheessä. ;) (Uskoisin, että monien muidenkin kuola valuu joulumarkkinoilla kierrellessä!)

Lämmin omenajuoma ei ollut lasten mieliin ja toinen junioreista vaatimalla vaati joulumarkkinoilla ollessamme vettä juotavaksi. Kuljimme kojuista kojuun eikä vettä näkynyt myytävänä. Poikkesimme vielä lopuksi omenaherkkuja myyvään pieneen kojuun ja kyselin taas vettä. Miehiltä löytyikin vettä kanisterista jonka olivat varanneet mahdollista tiskausta varten. Miehet kaatoivat omaan kahvituoppiinsa runsaasti vettä ja poika hörppi ison mukillisen yhdellä kulauksella. Se oli sitä hyvää asiakaspalvelua se! Toki ostimme vielä omenaherkkuakin, ei lähdetty janon sammutettuamme tyhjin käsin. :)

Ensi viikonloppuna vierailemme joulumarkkinoilla ystäväperheen kera. Näimme heidät pikaisesti tänään ja sovimme tekevämme jotakin yhdessä. Joulun alla on kiva fiilistellä porukalla. Perjantai-illaksikin oli sovittu, että miehen työporukka kokoontuu samoihin aikoihin joulumarkkinoille Glühweinin ääreen. Itse henk.koht. en välitä Glühweinista, johtuu myös siitä, etten kärsi juoda yhtään punaviiniä. Minun joulujuoma voi olla ihan vaikka Marlin alkoton glögi, raikas hanavesi tai sitten lasi kuplivaa shampanjaa. ;)

Lapset ovat pelailleet isänsä kanssa ja allekirjoittanut on pessyt pyykkiä sekä siivonnut kuin myös laittanut pöytää valmiiksi tiistaista joululounasta silmällä pitäen. Huomenna taas sorvin ääreen ja tahkomaan saksan kielioppia, apua!

Kaunista alkavaa viikkoa Sinulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti