perjantai 24. maaliskuuta 2017

'Rankka' viikonlopun aloitus

Kylläpä onkin ollut tänään rankkaa. Niin stressaava perjantai ja viikonlopun aloitus ettei tosikaan! Kunpa ei tällaisia ole kovin usein, en suosittele kenellekään...

Toki yllä olevissa lauseissa on ironiaa mukana, koska tänään olen huidellut menemään pitkin kaupunkia ja on ollut harvinaisen hauska perjantai! Vaikka elämä täällä onkin varsin sosiaalista ja tapaan ystäviäni usein, tänään on ollut kuitenkin jotain spesiaalia.

Olen nimittäin aamulla kurvannut fillarillani läheiseen hotelliin aamiaiselle. Eräs syntymäpäiväsankari halusi juhlistaa päiväänsä yhteisellä aamiaisella rennosti naisporukan kesken. Ostimme porukalla kivan lahjan ystävättärelle ja aloitimme aamun yhteisellä herkutteluhetkellä. Suoraan aamiaiselta (tai olisiko jopa ollut brunssi...) suuntasin pyöräni kanssa kohti perjantaitapaamista. Joka viikkoinen perinne joka on jo jatkunut vuosia. Perjantaikahvit ja viikonlopun hauska aloitus yhdessä, rennosti jutustellen ja juoruillen. :D

Lasten hakua koulusta ja kohti ystävättären kotia. Hän oli halunnut kutsu rouvia luokseen maistamaan kakkuja! Hän oli löytänyt maukkaita reseptejä Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja kakut olivatkin maukkaita. Meitä oli iloinen naisporukka ja lapset siihen vielä päälle ahmimassa...nauttimassa kakkuja ja juomassa teetä ystävän kauniissa kodissa.

Mutta herkuttelet eivät vielä tähän pääty. Viikolla mieheni työkaveri oli ehdottanut yhteistä perjantaidinneriä vasta uudistetussa paikallisessa ravintolassa. Kiva lähteä yhdessä syömään, mutta myös kiva ihan mielenkiinnosta nähdä uudistettu paikka. Suosittu ravintola oli aika kauan suljettuna remontin vuoksi ja tänään näemme tulokset.

Huomenna palataan taas ruotuun ja syödään ehkä makaronilaatikkoa ja siivotaan. ;)


Oikein mukavaa viikonloppua sinulle! Täällä paistaa A-U-R-I-N-K-O!!

2 kommenttia:

  1. On sulla ollu vauhdikas perjantai!Mut kivahan päivä ja ilta on viettää noinkin vauhdikkaasti ja mukavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vauhdikas päivä :D Ei ole joka päivälle sentään noin montaa sovittua menoa. Miten sattuikaan niin monta herkutteluhetkeä samalle päivälle...viikonloppuna pitää popsia vain porkkanoita ;)

      Poista