sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Synttärikakku


Pieniä, vaaleita nonparelleja kuin lumihiutaleita tai jotakin muuta kimaltavaa. En ole huippukoristelija joten nyt mentiin yksinkertaisilla koristeilla eli marjoilla. :)


Ihana ohje K-Ruoka -sivulta
Muutama viikko sain kunniatehtävän leipoa saksan kurssikaverin syntymäpäivän johdosta kakun. Koska päivänsankari kertoi ettei juhlistaisi merkkipäiväänsä kotona mitenkään hän halusi edes juhlia ja herkutella meidän kurssikollegoiden kanssa. Noh, sehän passasi ja leivoin ihan mielelläni kakun hänelle. Itse päivänsankari kun kertoi ettei omaisi lainkaan leipomistaitoja eikä itse niin välitä muutenkaan makeista leipomuksista. Mutta hän halusi ilahduttaa muita ja pyytää minulta leipomispalvelusta. Meillä oli siis eräänä aamupäivänä kurssikavereiden kesken shampanjaa sekä mansikkamoussella täytettyä suklaakakkua marjakoristein. Ei huonompi 'aamupala' ollenkaan. ;)

Ohje, KLIK!

Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle!
Vielä täällä niiskutellaan, mutta siihen paperinpalan roudaamiseen on jo tottunut, ei tunnu missään. Nekku on vähän punainen. :D


2 kommenttia:

 1. Ihana kakku!
  Mukava aloittaa aamu tuollaisella herkku kakulla!😀
  Hyvää alkanutta viikkoa sinne!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje oli oikein kiva, aion varmasti käyttää sitä toistekin. :) Kiitos paljon sinulle ja oikein mukavaa viikkoa sinnekin! Täällä satelee vettä ja on kovin harmaata, mutta loppuviikosta taas paistelee aurinko. :)

   Poista