Värikästä salaattia, kukkakaalin nuppuja ja vähän dippikastiketta, tosi helppoa ja nopeaa. Edelliseltä päivältä ylijäänyttä ruokaa oli pikkuriikkisen ja sen oheen oli näppärä väsätä jotain salaatintapaista.
Lapsetkin syövät vihanneksia paremmin (elleivät ole sosekeiton muodossa), jos ne on aseteltu nätisti erikseen. Voi itse päättää, että mitä haluaa ottaa ja kuinka paljon.
Joillekin raaka kukkakaali ei sovi sitten yhtään, mutta minä kyllä tykkään sitä rouskutella. Ei se keitettynäkään pahaa ole, ei todellakaan, mutta raakana on tosi maistuva myös. Porkkanat olivatkin hieman nuutuneita enkä pilkkonut niitä dippikastikkeiden kaveriksi. Ensi kerralla porkkanaa myös.
Tänään ei tarvitse seisoa minuuttiakaan (no ehkä muutama...) keittiössä ruoanlaittopuuhissa, koska eiliseltä jäi lihapataa niin paljon. Helppoa kokkailua tänään, on siis aikaa vaikkapa postailla!
Värikäs & lyhyt postaus maanantaiaamuun!
Mukavaa viikkoa
Tuon värikkään salaatin kimppuun tekisi heti mieli käydä!
VastaaPoistaMinustakin on ihanaa, kun voi vain lämmitellä vanhoja jämiä jääkaapista aikaa jää johonkin muuhun kuin kokkaamiseen.
Iloista alkuviikkoa Sinulle myös! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com
Kyllä, ensin jämät pois ja sitten jotain muuta. Ja aina ne edellispäivän ruoat voi hyötykäyttää johonkin muuhun ruokaan. Pois ei saa heittää. Ihanaa viikkoa! 😊😎
PoistaMukavaa maanantaita sinullekin!
VastaaPoistaKyllä kasviksista ja vihanneksista saa helppoa, hyvää ja terveellistä ruokaa. Varsinkin kesällä itse suosin juuri niitä.
Kyllä, juuri niin. Kesällä kiva rouskutella, tuoreita, värikkäitä vihanneksia ja hedelmiä/marjoja. Ja helppoa kotiruokaa saa valmistettua! Oikein mukavaa viikkoa. 😊😎
Poista