keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Hei me muutetaan!

Monesti lomailulle on jokin selvä syy. Kiireisen ajanjakson jälkeen on ihanaa rentoutua viikko uima-altaalla etelänlämmössä tai 60-vuotisjuhliaan karkuun lähtevä lähtee kaupunkilomalle puolison kanssa. Toki on häämatkat tai vaikka kihlajaismatkat yms. syyt. Meillä tai oikeastaan VAIN minulla oli selvä syy syyslomalle Suomessa. Me nimittäin muutetaan! Ei, emme muuta takaisin Suomeen tai edes toiseen maahan vaan uusi koti sijaitsee ehkä kilometrin päästä nykyisestä. Marraskuusta lähtien meidän populan tavoittaa uudesta osoitteesta! Halusin siis hermoloman :D ennen muuttolatikoiden kimppuun hyökkäämistä ja sekoilua kuplamuovin ja muuttolappujen kanssa.

Meillä on ollut pidempään hirveitä taisteluita eri asioiden johdosta (en mene nyt yksityiskohtiin, kukaan ei jaksaisi lukea blogikirjoitusta! :D) ja on paljon parempi kaikkien kannalta muuttaa maisemaa. Olemme ikävä kyllä saaneet huonot vuokranantajat ja tätä taistelua ei jaksa kukaan enää pidempään. Toivottavasti uusi koti on uusi alku.

Edellisessä kodissa meidän vuokraisäntä oli niin mukava, herttainen ja reilu. Hän auttoi, neuvoi ja teki. Koti oli niin siisti muuttaessamme ja kaikkiin toiveisiin vastattiin ja vielä enemmän kuin edes pyysimme. Oli haikeaa silloin muuttaa vaikka silloin ratkaisu tuntui oikealta. Oli mahdollisuus saada isompi koti läheltä koulua. Noh, asioista on turha murehtia näin jälkikäteen se ratkaisu tehtiin silloin reilut 2 vuotta sitten.

Elikkäs voi olla, että kotikuvia ei ole tulossa hirveästi ellen sitten kuvaile pahvilaatikkobarrikadeja. ;) Mutta varmasti vielä tulossa reseptejä ja kuvia kodista ennen muuttoruljanssia.

Laitetaas loppuun tunnelmakuvat vanhempieni kodista.Tuikkukipot ovat mielestäni Party Liten mallistosta.P.s. Ja harmiksemme jouduimme lomailemaan ilman iskää, kun ei hän työkiireiltään pystynyt syyslomailemaan kanssamme. Jouluna sitten! :)

6 kommenttia:

 1. Harmi, jos on ollut huono vuokranantaja.
  Toivottavasti uudessa kodissa asiat toimii hyvin.
  Tsemppiä muuttoon!❤️
  Ihanat kuvat vanhempiesi kotoa!
  Ja oikein hyvää viikon jatkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle tsempeistä! 💗 Sitä tarvitaan 😉 mukavaa loppuiltaa!

   Poista
 2. Mukavia muuttopuuhia ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä tosiaankin sinne muutopuuhiin! Ikävää tuollainen vuokraisäntä tai -emäntä, jonka kanssa asiat eivät suju. Toivottavasti saatte kivan uuden kodin ja mukavan vuokranantajan. Onnea uuteen kotiin! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon 😊❤ Mies onkin jo lasten kanssa tavannut vuokraemännän (itse en päässyt paikalle jäähyväisillallisen takia) ja nuori nainen oli ollut oikein herttainen. Itse asuntonäytössä hän ei ollut niin emme tavanneet silloin. Kyllä on harmillisia tälläiset ihmiset jotka ilmeisesti rahankiiltosilmissä unohtavat kaiken muun oleellisen mitä vuokrakodin hoitamiseen kuuluu. On pitkä tarina, joskus voin kertoa. Mukavaa viikonloppua 😊

   Poista