torstai 19. lokakuuta 2017

Vadelma-tomaatti-broilerisalaatti















Kaupassa käteen osuu sillä hetkellä kiinnostavimmat raaka-aineet ja niistä 
valmistuu salaatti tai mikä tahansa muu ruoka. Suunnittelen kyllä etukäteen, jos 
kotoa joitain raaka-aineita löytyy, ne toki käytetään ruokaan myös. 

Kastiketta en yleensä lisää valmiiseen salaattin vaan vasta lautasella. Siten jokainen 
saa laittaa haluamassaan kastiketta ja niin paljon, kuin haluaa. 

Dijoninen broiskusalaatti josta olen postannut aiemminkin on varmaan ainoa 
tekemistäni salaateista joihin todella kuuluu se kastike/marinadi jo tekovaiheessa. 
Muuten salaatista ei tule niin maistuvaa.


Olin ostanut myös tummia viinirypäleitä sekä mangon, 
mutta jätin lisäämättä salaattiin. Ja minimozzarellat 
unohdin lisätä, mutta mitäpä pienistä, jos ei pienet meistä.


Mukavaa torstai-iltaa.






6 kommenttia:

  1. Raikkaan näköinen salaatti! Olen itse tällä hetkellä ihastunut broilerin jauhelihaan. Siitä tulee hyviä salaatteja myös.
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla! 😊 Mukavaa viikonloppua! 🌞⛅☀️

      Poista
  2. Kaunis herkullinen salaatti ja varmasti myös hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli oikein maistuvaa. Vadelmat passaavat hyvin salaatin joukkoon ja muutenkin oli varsin iisi salaatti valmistaa. Suosittelen :)

      Poista
  3. Varmasti hyvää!
    Kauniin näköinen salaatti!
    Mukavaa viikonloppua!❤️

    VastaaPoista