Tällainen ihanuus osui silmiini jokunen aika sitten ja ohjetta oli sitten tietysti kokeiltava. Hyvin helppo resepti, kirsikka (käytin kirsikkahilloa joka oli hieman 'marmeladimaista') antoi kivan makuparin brownieskakulle ja olihan kakku aika tuhtia, mutta niin herkullista!
Kakusta tuli aika iso, joten muutamat palaset päätyivät eilen sinne mieheni työkaverin syntymäpäiville. Toivottavasti oli maistunut vieraille. Juhlat olivatkin tämän vuoden ekat grillijuhlat (illasta oli kyllä jo viileä, mutta pian lähdimmekin jo kotiin lämmittelemään)! :D
Englanninkielinen resepti, KLIK!
Kakusta tuli aika iso, joten muutamat palaset päätyivät eilen sinne mieheni työkaverin syntymäpäiville. Toivottavasti oli maistunut vieraille. Juhlat olivatkin tämän vuoden ekat grillijuhlat (illasta oli kyllä jo viileä, mutta pian lähdimmekin jo kotiin lämmittelemään)! :D
Noin puolet taikinasta päätyi pohjalle.
Tuorejuustosta, kananmunasta, vaniljauutteesta sekä sokerista tehty kuorrutus.
Siihen päälle se hillo ja ne loput browniestaikinat päällimmäiseksi.
Herkullista sunnuntaita Sinulle,
meillä on tänään varmasti siivouspäivä. Lastenhuoneessa on
PAKKO ;) tehdä hieman uusia järjestelyitä.
Englanninkielinen resepti, KLIK!
Onkin kiva, hiukan erilainen brownie! Kirsikka on niin tyypillinen saksalaisissa leivonnaisissa.
VastaaPoistaHyvää sunnuntaita 😊
Kyllä, se on aivan totta. Enemmän näkyy paikallisissa leivonnaisissa kirsikoita eri muodoissaan kuin Suomessa. :)
PoistaNiin ja mukavaa sunnuntai-iltaa! :)
PoistaNam nam!
VastaaPoistaNyt kyllä näyttää niin herkulliselta.
Kunpa saisin palasen maistaa.😁
Hyvää alkavaa viikkoa!❤❤
Nams, oli hyvää kyllä. 😊😋 Ihanaa viikkoa sinnekin suunnalle 💕
VastaaPoistaOijoi kun näyttää hyvältä, kiva kosteus kihahti kielen päälle:)) Mukavaa alkanutta viikkoa❤
VastaaPoista😍😋 Kaikkea hyvää sinnekin, mukavaa tiistai-iltaa!!
Poista