sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Lövbacken


Postailin aiemmin kuvia olohuoneemme nurkassa sijaitsevasta tarjoiluvaunusta, Vindalsö (tässä postauksessa kuvia). Vaunusta jonka hankimme Ikeasta terassia varten, mutta näin talvella ennen grillauskelejä saa toimia kukka-ja sivupöytänä olohuoneessa ikkunoiden luona. Tätä kuvissa näkyvää, lehdenmuotoista Lövbacken sivupöytä olimme katselleet sillä silmällä jo tovin. Pöytä on hyvin siro ja laskutason pinta on hyvin kaunis ja 'elävä'. Viimeksi, kun olimme Ikeassa (hankimme lasten huoneeseen yhden kaapin lisää -leluile yms.) tuli sitten tämäkin otettua samalla kainaloon.

Miehen kanssa keskustelimme, että ehkä huhtikuussa laitamme tarjoiluvaunun ulos (olkoot millainen takatalvi tahansa ;)) ja siirrrämme tämän kukkaruukkuja varten lähemmäksi ikkunaa.

Nyt olen jo innostunut pääsiäisestä ja pari uutta koristetta on tullut laitettua esille. Kuten aiemmin mainitsin pääsiäispyhät kuluvat reissun päällä, joten sovitaan sitten, että maaliskuun alussa alkaa ennakkopääsiäinen. ;)

Tässä tulevassa reissussa on jotain erityistä; näemme rakkaita ystäviä siinä samalla...mutta matkasta sitten vähän tuonnempana.


Mukavaa sunnuntaita, 
rentoa, rentoa päivää itse kullekin.

7 kommenttia:

 1. Hieno pöytä ja ihanat tulppaanit.
  Kohta pitääkin alkaa laittaa pääsiäistä esille.
  Mukavaa sunnuntaita!❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa päivää sinnekin 💕💕 juuri tulimme ulkoilemasta & leikkikentältä. 😊🙃

   Poista
 2. Tuo pöytä on tosiaan kaunis ja siro. Joissakin blogeissa on jo näkynyt pupuja. Taidanpa minäkin kaivella kohta kaappien kätköistä pupuja ja munia, että ehtii niistä kunnolla nauttimaan.
  Kivaa sunnuntai-iltaa 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊😊 Pikkuhiljaa voi kaivella jo pääsiäiskoristeita. 🐣 Ihanaa iltaa sinne 💕

   Poista
 3. Onpa kaunis pöytä, vähän tuollainen retrohenkinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Varmaan se on tuo sirous ja 'puun' väritys. 😊😊

   Poista
 4. Kiva pöytä! Keväiset kukkaset!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista