torstai 15. marraskuuta 2018

Intohimoni -haaste

Kiitos kivasta ja erittäin mielenkiintoisesta haasteesta: Maata näkyvissä - merimiehen vaimon elämää -blogiin! (Klik!) :) :)


Tämä on siitä todella mielenkiintoinen haaste, koska voi olla erittäin vaikeaa nimetä 3 intohimoa...joko niitä voi olla kymmeniä tai sitten jollain ihmisellä on selvästi se yksi ja ainoa intohimo elämässä. Tähän haasteeseen oli kiva tarttua! 


1) Musiikki
En ole yhtään musikaalinen, en osaa soittaa enkä laulaa. Laulan toki mielelläni :D missä tahansa, autossa tai kotona, yksin tai lasten kanssa. Laulelen jopa automatkoilla mieheni kanssa. Mutta se mikä on selvästi minun intohimoni on rockmusiikki! On useita artisteja tai yhtyeitä joita kuuntelen mielelläni ja minulla soi aina musiikki, olkoot sitten Spotify tai radio. Pidän erityisesti miessolisteista ja haluan saada musiikista jonkinlaisen tunteen. Olkoot sitten, että itken lohduttomasti kappaletta kuunnellen tai sitten saan energiaa tarttua vaikkapa pölynimuriin. Mies sanoo musiikkimakuani amerikkalaiseksi rockiksi, koska monet pitämäni yhtyeet/artistit ovat sieltä. En osaa sitä oikeastaan itsekään sen paremmin kategorisoida.

2) Käsillä tekeminen
Kun saan kynän käteeni, piirrän, kun saan värikynät käteeni, väritän. Rakastan miettiä joulukorttien designia ja minkälainen valokuva otetaan, kuvailen paljon ja aiemmin myös käytin paljon aikaa kuvien käsittelyyn yms. Tykkään myös leipoa ja laittaa ruokaa. Tykkään, että voin tarttua toimeen ja tehdä sitä siinä ylhäisessä yksinäisyydessäni! :D Puutarhanhoidosta en ole kyllä koskaan välittänyt vaikka se voisi passata tähän ryhmään hyvin. Jo lapsena piirsin paljon. Ja minusta on lapsuudesta paljon valokuvia joissa piirrän/väritän. Kai minulle lelujakin oli? ;)

3) Ristikko- ym. hulluus
Tämä kolmas on ehkä hieman hassu, mutta tämä on niin minua ja se on suuuuuri intohimoni! Nimittäin sudokut, ristikot, kryptot! Rrrakastan niitä! Minulla on yöpöydällä aina ristikkolehti ja sudokuja. En katso koskaan vastauksia netistä tai lehtien takasivuilta. Ristikoissa olen aika hyväkin, koska olen tehnyt niitä lapsesta asti. On ihana tunne, kun keksit vastauksen nopeasti. Tämä on myös  sellainen intohimoni kohde jota saan tehdä ihan rauhassa yksin. Mies aina sanoo, ettei edes tiedä mistä aloittaisi. Mutta hän ei olekaan ratkonut niitä lapsuudesta asti kuten minä. Ristikkohulluuden olen saanut isältäni! :D Eilen illallakin viimeinen asia mitä tein oli muutamat numerot sudokuun... ;) (Ja minulla on aina lentokoneessa sudoku-/ristikkolehti en striimaile leffoja tai kuuntele koneessa musiikkia vaan ratkon, ratkon ja ratkon.)


Intohimoja löytyy kaikenlaisia! Niitä on varmasti yhtä monta kuin on ihmistäkin maapallolla. Intohimona voi olla penkkiurheilu, kiinalainen ruoka tai sotahistoria. Ja miljoona asiaa siltä väliltä.Haastan mukaan seuraavat blogit:Päden pajaInhimoni -haasteen säännöt:

Kerro kolme intohimoasi ja perustele hieman niitä
Haasta kolme bloggaajaa mukaan haasteeseen ja mainitsethan, 
että haaste sai alkunsa maata näkyvissä - merimiehen vaimon elämää -blogista.
4 kommenttia:

 1. Täällä toinen innokas ristikoiden täyttäjä :) ihania intohimoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Tänäkin iltana ennen nukkumaanmenoa on varmaan parit ruudut täytettävä...ihana, kun on paljon erilaisia intohimon kohteita ihmisillä. :)

   Poista
 2. Kiva oppia tuntemaan sinua lisää! Minäkin teen lentokoneessa ristikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että postaus miellytti, itsestänikin oli kiva kirjoitella. :) Joululomalla roudaan Saksaan taas monta ristikkolehteä. ;)

   Poista