tiistai 3. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 3. luukku: Sudenkorento-heijastin

Tässä pieni askarteluvinkki näin joulukuun alkuun, kun on vielä aikaa jotain pientä näpertää pakettiin. Olin nähnyt näitä sudenkorento-heijastimia netissä ja myös sukulaisella hihassa roikkumassa. Ja koska olivat niin suloisia oli itsekin tartuttava toimeen. Jos googlaat hakusanalla 'sudenkorento heijastin -ohje' saat jos jonkilaista kuvaa ja ohjetta. Ei, kun sieltä valitsemaan mieleisesi. :)

Nämä minun heijastimet on valmistettu metritavarana myytävästä heijastinnauhasta, puisista helmistä sekä juuttinarusta. En löytänyt mistään korupiikkejä myytävänä, joten käytin sitä mitä kotoa löytyi. Toki, jos olisin etsinyt jostain nettikaupasta, varmasti olisin löytänyt. Mutta nyt mentiin näin ja ensi kerralla sitten toisenlaisia. Nämä valmistuvat nopeasti vaikka myyjäisiin tai pikkjoululahjaksi ystäville.


p.s. Viikonloppuna tulikin käytyä muutamilla joulumarkkinoilla ja tuli bongattua kaikkia ihania askarteluvinkkejä joita voisi myös yrittää väkertää kotona.












Ja tälläista tähän tiistaihin, mitäpä sinne kuuluu?


2 kommenttia:

  1. On kivan näköiset aivan kuin koru :) Kiva ripustaa takkiin pimeän varalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin onnistuivat ihan kivasti. :) Ja aika yksinkertaisesti saa hauskoja juttuja väkerrettyä kotona. Ja heijastin toki on aina tarpeellinen! :) <3

      Poista